"Sneijder'i bırakmayı kaldıramayız"

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"DROGBA'NIN YERİNE MUTLAKA FUTBOLCU GELECEK"

A Haber'e konuşan Şükrü Ergün, yabancı kısıtlamasının Türk futbolunun önünü tıkadığını ifade ederken Drogba'nın yerine kim gelecek sorusuna "Başkanımız en iyisini yapmayı seven bir insan özel hayatında, iş hayatında da böyle. Ama tabii bir de Galatasaray'ın gerçekleri ülkenin ve gerçekleri var, mali kısıtlamalar söz konusu. Muhakkak Drogba'nın yerine futbolcu gelecek. Alınabileceklerin en iyisi olacağına ben inanıyorum. Ama buna çilek mi dersiniz, erik mi dersiniz bilemem" cevabını verdi.

"GALATASARAY'IN EVLATLARI"

Burak ve Selçuk'un Galatasaray'ın evladı olduğunu ifade eden Ergün, "Ne onlar bir yere gider, ne de biz onları bırakırız" ifadelerini kullandı.

Yerli oyuncu transferi ile ilgili soru üzerine ise Ergün, "Mutlaka olacak ama isimleri konuşamam" dedi.

"SNEIJDER'İ BIRAKMAYI KALDIRAMAYIZ"

Geçen sezon Türkiye'deki en iyi teknik direktör ve golcü sorusuna ise Ergün, Mancini ve Burak cevaplarını verirken, Sneijder'in takımda tutulup tutulmayacağı sorusu üzerine ise "Sneijder devam edecek. Sneijder'i bırakmayı kaldıramayız" diye konuştu.

Hajrovic ile ilgili de konuşan Ergün, "Hajrovic, 'Bir yere gitmedim, Galatasaray'dayım diye beyetanı vermiş milli takım kampında. Hajrovic Galatasaray'ın futbolcusu, ödenmemiş 5 kuruş parası da yok. Geç de olsa alacağı ödendi, kulüpten alacağı yok ve Galatasaray'ın futbolcusu

Yorumlar