Carlos Tevez bombasına az kalmıştı ki...

Emenike Mitroğlou takası için girişimlere başlayan Fenerbahçe, bir yandan da Carlos Tevez için Juventus'un kapısını çaldı.

İngiliz Vital Football, hem Fenerbahçe ve hem de Fulham için yapılacak Emenike-Mitroglou takasının en iyi çare olduğunu iddia etti.

2013'teki Afrika Kupası'nın gol kralı olmasına rağmen Fenerbahçe taraftarınca istenmediği için yuhalanan Emenike ile Fulham'ın sahibi Şahid Han'ın en pahalı transferi olan Mitroglou'nun bekleneni verememesi yüzünden yapılacak olan takasın iki taraf açısından da "yeni bir başlangıç" olacağı bildirildi. Emenike'nin Essex'teki evinden de haberde bahsedilirken, Pereira'nın Olympiakos'ta beraber çalıştığı Mitroglou ile çok iyi diyalogu olduğundan bahsedildi.

Tevez için çılgın teklif reddedildi!

Öte yandan sezon devam ederken menajerlerin "Sezon sonunda Juventus'tan ayrılacak isterseniz görüşmeler yapabiliriz" diyerek Fenerbahçe'ye önerdiği Carlos Tevez için Liverpool'un bir kez daha red cevabı aldığı bildirildi. Daha önce PSG ve Atletico Madrid'in tekliflerini reddeden Juventus'un Liverpool'un Tevez için önerdiği 15 milyon Sterlin'i az bulduğu için teklifi kabul etmediği Daily Star gazetesi tarafından yazıldı.



Yorumlar