Anne dizisi minik kızı Beren dün akşam reytingleri zorladı! Nerede çekiliyor

Star Tv ekranlarının yeni dizisi 'Anne' dün akşam reytingleri zorlayan ilk bölümü ile başladı. Dizinin konusu, nerede çekildiği ise merak konusu oldu

Star Tv'de dün akşam duygu yüklü dizi Anne, yeni izleyicilerini adeta ekran başına topladı. Fotoğraf tutkunu Cansu Dere'nin öğretmenliği sırasında karşısına çıkan evde sorunları olduğunu tahmin ettiği kız çocuğu ve yaşamını konu alan dizi, dün akşam reytinglerde adeta coştu. Sosyal medya da bie günün konusu olan sahneler, herkese duygu dolu anlar yaşattı. Üvey babanın elinde büyümeye çalışan çocuk karakterindeki Beren Gökyıldız ise herkesi ağlattı. Poşete konulmuş minicik bir can ve akabinde yaşananların anlatıldığı Cansu Dere'nn reytingllerde bile birinci olan dizisi hakkında bilinmeyenler haberimizde.

'ANNE' DİYECEK

Dün akşam reytinglere bakılacak olunursa, tüm kişilerde 6.72 reyting, .82 izlenme payı ile günün en çok izlenen ikinci yapımı oldu. Bu oranlarla kendini kanıtlayan 'Anne' dizisi, twitter da adeta trend topic lere ulaşmanın tadını çıkaracağa benzemekte. Star TV'nin uzun soluklu dizilerine göz atıldığında ise bunlar arasında yerini alacak ve en çok konuşulacak yapımlar arasında yer alacağa benziyor.   Aralarında Özge Ulusoy, Ece Erken, Deniz Akkaya ve Hakan Hatipoğlu'nun da bulunduğu birçok ünlü, toplumsal bir yaraya dikkat çeken diziyi sosyal medya hesapları üzerinden destekledi.

TEHDİT İDDİALARI

'Abluka' filmi ile adından bahsettiren ünlü oyuncu Berkay Ateş, muhteşem yapım ile ekranlara geri döndü. İnsanlar kendini diziye o kadar kaptırmış olacak ki kötü karakteri oynayan Ateş'e sosyal medya da adeta tehdit mesajları yağdı. Dizide kötü karakteri oynayan Berkay Ateş'e, başarılı oyunculuğu sonrası tehdit mesajları yağdı. Berkay Ateş'in instagram hesabında, "Aynı sokağa düşmeyelim" ve "Dikkat edin sokakta dayak yemeyin" şeklinde yorumlar yapılması dikkati çekti. Öte yandan çocuk karakterin nnesi Şule’nin erkek arkadaşı Cengiz’e olan bağımlılığı yüzünden Melek’in gördüğü hem fiziksel hem psikolojik şiddete ses çıkarmaması ve yürek burkan ağlama sahnesiyle izleyiciyi kendine hayran bırakan Melek karakteri, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

 

KARAKTERLERİ TANIYALIM

Anne dizisinde Melek’in annesi Şule karakterine Gonca Vuslateri, erkek arkadaşı Cengiz'e ise Berkay Ateş hayat veriyor. Henüz 5 yaşındayken annesi tarafından terk edilen Zeynep karakterini Cansu Dere, hapse düştükten sonra Zeynep’i bir başkasına emanet eden annesini Vahide Perçin  ve Zeynep öğretmenin şiddete ve istismara uğrayan öğrencisi Melek’i ise çocuk oyuncu Beren Gökyıldız canlandırıyor.

ANNE DİZİSİ KONUSU

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arkadaşı Cengiz’e bağımlılığı yüzünden, onun Melek’e yaptığı eziyetlere ses çıkarmaz. Ancak Melek’in durumu Zeynep’in dikkatinden kaçmaz. Okuldan bir öğretmenle bu durumu yakından takip etmeye karar verir. Şule ve Cengiz için zor anlar kapıdadır. Öte yandan Zeynep, İstanbul’dan gelen bir düğün davetiyesiyle iyice gerilir. Alacağı karar ailesiyle ilişkisini yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır. Melek’e göre sokaklar çoğu zaman evden daha güvenlidir. Yine bir akşam tavşanıyla gezdiği bir gün  başına geleceklerden habersizdir. 

DİZİ NEREDE ÇEKİLİYOR

Anne dizisinin çekimleri Balıkesir’in Bandırma ve Erdek ilçelerinde çekimleri devam ediyor. gelecek bölümlerin İStanbul2da devam edeceği söyleniyor. 

Yorumlar