Burak Yılmaz Gidiyor Mu? Galatasaray Sivasspor Maçı (2015)*

Burak Yılmaz transfer mı oluyor? Galatasaray Sivasspor maçı bugüm oynanıyor. Detaylarını ile ajanshaber.com dan öğrenebilirsiniz.

Galatasaray da uzun yıllardır forma giyen Burak Yılmaz Transferi ne kadar doğru. Geçtiğimiz sezon Beşiktaşı çalıştıran Slaven Biliç Burak Yılmazı çok beğendiğini çalıştırdığı kulüp yöneticelerine bildirdi. Bu bildirge üzerine West Ham Burak Yılmaz için kolları sıvadı.   BURAK YILMAZ GİDİYOR MU   Galatasaray bu sene transfer dönemin de taraftarlarını husrana uğrattı. Galatasaray iyi transferler yapmalarına rağmen ezeli rakipleri olan Fenerbahçe'nin çok büyük transferler yaptığı için takım taraftarları bu yüzden üzgünler. Şimdi de ortada Burak Yılmaz gidiyor mu soruları dolaşıyor. Sarı kırmızılı camia Lukas Podolskı transferi yaptığı için Burak Yılmazı sildiği ve 11 de zor şans bulacağı düşünülüyor. Bu olay düşünülürken Beşiktaş'ın eski hocası olan Slaven Bilic çalıştırdığıkülüp olan Westham Burak Yılmaz'a kancayı taktı. Burak Yılmaz için teklifini sunan İngiliz ekibi West Ham beklemeye geçti. 
BURAK YILMAZ TRANSFERİ
Burak Yılmaz Galatasaray külübünden transfer olursa nolacak ? Milli futbolcu sarı kırmızılı ekipten giderse forvet hattın da eksiklik olup sarı kırmızılı camia o boşluğu İsviçreli yıldız İbrahimovic le doldurmayı düşünür ve taraftarı da memnun etmiş olur. Hem Galatasaray yönetimi hem de taraftarlar memnun olur. Burak Yılmaz ise de avrupa da oynayarak kendi kariyeri için katkıda bulunur. Aslında her iki tarafta Burak Yılmaz transferi nden mutlu sonuçla ayrılır. Burak Yılmaz transferı West Ham için gerçekleşecek gibi duruyor.   WEST HAM BURAK YILMAZ'A NE KADAR VERECEK    Galatasaray'a Westham tarafından 10 milyon euro'luk teklif yapıldı. Galatasaray camiası ise Burak Yılmaz için en az 15 Milyon Euro isetediğini belirtti. Şu an iki taraftar pazarlık için de tahminlerimize göre Burak Yılmaz 13 Milyon Euro ile West Ham Burak Yılmaz transferi gerçekleşmiş olacak. West ham Burak Yılmaz'a ne kadar verecek sorusunuda cevapladık şimdi gelelim Galatasaray kimleri transfer etti.   GALATASARAY KİMLERİ TRANSFER ETTİ   Bu sezona ezeli rakibi karşısında durgun kalan Galatasaray kulübü Burak Yılmaz dan gelecek gelir ile büyük bir transfer yapma hazırlığında. Burak Yılmaz tranferı gerçekleşirse İbrahimovic de gelebiilir. Galatasaray bu sene Paul Jem Karacan, Carole, Bilal Kısa ve Lukas Podolski'yi transfer etti.   GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI (2015)

  Transfer dedikoduları ile gündemden düşmeyen geçen sezonun şampiyonu sarı kırmızılı ekip spor toto süperlig de bugün Galatasaray Sivasspor maçı (2015) ile start veriyor. Hazırlık dönemin de bir çok karşılaşma yapan Galatasaray en son Roma ile yapmış olduğu hazırlık karşılaşmasın da rakibini Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in golü ile 1-0 yenmişti. Galatasaray Sivasspor maçı (2015) bugün Sivas da oynanacak ve maçı Barış Şimşek yönetecek. Galatasaray Sivasspor Maçı saat'ler 22.00 gösterirken başlayaacak.

etiket: burak yılmaz,  galatasaray, Galatasaray Sivasspor maçı,  Burak Yılmaz transferi,  Burak Yılmaz Westham,  Burak Yılmaz gidiyor mu,  Galatasaray Sivasspor Maçı (2015)

Yorumlar