Burak Yılmaz Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için özel çalıştı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sayılı günler kala sarı kırmızılı ekipte Burak Yılmaz'a, Mancini tarafından özel bir program uygulandı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan dev derbi öncesi sarı kırmızılı takım adeta teyakkuza geçti. Özellikle Mancini'nin yenilen gollerden dolayı oldukça sinirli olduğu ifade edilirken, takım savunması için de özel önlemler alacağı öğrenildi. Melo'nun yanında Ceyhun Gülselam'a forma vermeyi planlayan Mancini, Burak Yılmaz'ı da sağ kulvara yakın oynatmak istiyor. Böylelikle orta sahayı 3 deneyimli isimle kapatmayı düşünen İtalyan hoca, kanatlarda da Burak ve Bruma ile tehlikeli olmanın peşinde.

Burak Yılmaz'a özel program
 
Teknik direktör Mancini ise Burak Yılmaz'a özel bir program uyguladı. Hem taktik antrenmanda hem de idman sonrası özel çalışma ile Burak Yılmaz'I derbiye hazırlamak isteyen Mancini, golcü oyuncuya adeta 'Özel derS' verdi. Hem defansın arkasına atılacak toplar hem de son vuruşlar için özel bir çalışma yapan Burak Yılmaz, son hafatalardaki hatalarını da videolar aracılığı ile izledi. Hem son vuruşlardaki stresini hem de ofsayta fazla düşmesini bitirmek için yapılan çalışma sonrası Burak Yılmaz antrenmanı tamamladı.

Aklında sadece takım savunması var 

Takım halinde son haftalardaki hataları izletilen oyunculara defansif kurgudaki yanlışları da anlatıldı. Takım savunması için defans dörtlüsü ve Ceyhun'u ayrı çalıştıran Mancini, atacakları golün ardından maçı kesinlikle kazanacaklarını futbolcularına anlattı. İtalyan hoca Kadıköy'den kazanarak dönebileceklerini ve bunun da takım savunması ile yapılacağını oyuncularına her fırsatta hatırlattı.

Yorumlar