Bunun hesabını kim verecek?

Milli takımlara en fazla futbolcu gönderen takımlardan biri olan Fenerbahçe, bu süreçte en fazla mağdur olan kulüp oldu.

Euro 2016 Elemeleri’nde Fransa’ya gidebilmek için mücadele eden 53 takımın yaklaşık 1 haftalık serüveni dünkü maçlarla sona erdi. C, E ve G Grubunda oynanan maçlarda favoriler sürprize yer vermezken, İsveç’in evinde Avusturya’dan 4 gol yemesi dikkatlerden kaçmadı.

BU FUTBOLCULARA YATIRIM YAPILDI PARA VERİLDİ

Oynanan milli maçlardan sonra gözler yeniden liglere çevrildi. Spor Toto Süper Lig’de bu hafta Kasımpaşaspor deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe, stoper sıkıntısı yaşarken, özellikle 7,6 milyon Euro verilip Ermenistan Danimarka maçında sakatlanarak sahalardan en az 1 ay uzak kalacak olan Simon Kjaer’in forma giyemeyecek olması sarı lacivertli kulübün elini zayıflattı. Bu sezon milli takımlara bir hayli futbolcu gönderen Fenerbahçe’nin oyunculara bu kadar yatırım yapması ve o futbolcuların milli takımlarda sakatlanması üzerine bazı tartışmalar yeniden alevlenirken, UEFA ve FIFA’da bir ara ciddi bir şekilde gündeme “tazminat ödeme” meselesi bir kez daha akıllara gelmiş oldu. Alves’in Portekiz’den sakat dönmesi, Kjaer’in ayak bileğine aldığı darbeden dolayı bağlarında yırtılma olması Fenerbahçe’yi ligde köşeye sıkıştırırken, Vitor Pereira’nın Kasımpaşa karşısında defansta Kadlec – Mehmet Topal ikilisine şans vereceği konuşuluyor.

NEBİL FEKİR 6 AY YOK!

Milli takımlarda yaşanan sakatlıklardan olumsuz yönde etkilenen takımlardan biri de hiç kuşku yok ki Lyon oldu. Fransa ile Portekiz arasında oynanan özel maçta sakatlanan yıldız futbolcu Nebil Fekir yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak. Lacazette ile birlikte Lyon’un en iyi futbolcusu olarak gösterilen Fekir, Fransa Ligi’nde 4 haftada 4 gol atmıştı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar