Fatih İşbecer Martin Benitez için Arjantin'e gitti

Forvet arkası ve sol kanatta oynama yeteneğine sahip olan Martin Benitez için Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer Arjantin'e gitti.

Transfer konusunda beklentileri karşılamak isteyen genel sekreter Fatih İşbecer, Galatasaray’a gelmesi düşünülen Martin Benitez konusunda Arjantin’e gitti ve bu oyuncunun transferi konusunda önemli mesafe kaydetti.

Forvet arkası ve sol kanatta oynayabilen 21 yaşındaki yetenekli futbolcu için Cim-Bom’un 5 milyon euroya kadar çıktığı belirtildi. Sarı-kırmızılıların, oyuncunun bonservisinin yüzde 60’ı için bu rakamın teklif edildiği öğrenildi. İşbecer’in, bu transferi bitirmeden Türkiye’ye dönmeyeceği kaydedildi.

Galatasaray’ın transferinde önemli aşama kaydettiği diğer bir isim ise bonservisi Sochaux’da olan ama Fransa 2.Lig ekibi Clermont’da kiralık oynayan Famara Diedhiou...

20 maçta 18 golle bu sezon kariyerinin zirvesinde olan 23 yaşındaki Senegalli forvetin transferinde de şartların zorlandığı öğrenildi. 1.92 boyundaki oyuncuyu Denizli’nin çok istediği biliniyor.

Yorumlar