Bu transfer Galatasaray yönetiminde tartışma çıkardı

Hamit, Aydın, Bruma, Olcan, Amrabat gibi kanat oyuncuları bulunan sarı kırmızılı kulüpte yapılacak transfer yönetimi ikiye böldü.

Son günlerde Tarık Çamdal, Erkan Zengin, Mevlüt Erdinç ve Yasin Özetkin’le mesai harcayan Galatasaray yönetimi şu dakikalarda Kayseri Erciyesspor’la Yasin için pazarlık masasına oturdu. Mavi siyahlı ekibin yetenekli oyuncusu için 4 milyon Euro istediği belirtilirken Ünal Aysal’ın bu teklif karşısında Dany+3 milyon Euro önediği ortaya çıktı. Hali hazırda 7 yabancı futbolcusu bulunan fakat defans hattında sorun yaşayan teknik direktör Bülent Korkmaz’ın da bu takas teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Kayseri Erciyesspor tarafında Yasin Öztekin transferine bu şekilde bakılırken, Galatasaray cephesinde ise bazı yöneticilerin bu transfere soğuk baktığı hatta Aysal ve yönetimini eleştirdiği bilgileri gün yüzüne çıktı. Yasin transferine gerek olmadığını söyleyen kaynakların “ Hamit, Olcan, Bruma, Aydın, Amrbat gibi kaliteli bir sürü kanat oyuncumuz var. Bu kadar oyuncu arasında Yasin’e 3-4 milyon Euro vermek hiç akıl kârı değil” yorumları yaptığı anlaşıldı.

Yorumlar