Bu terbiyesizlik karşılıksız bırakılmasın

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, derbide Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusunun yaptığı tartışmalı harekete çok sert tepki gösterdi.

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, derbi maç sonrasında Fenerbahçeli Cristian Baroni'nin sarı-kırmızılı bir oyuncudan aldığı Galatasaray formasını şortunun önüne sıkıştırmasıyla ilgili çok sert ifadeler kullandı.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Ergün, "Maç sonunda güzel bir ortam oluştu. Oyuncular birbirlerini tebrik ettiler. Ama Cristian formayı şortunun ön tarafına soktu. Bunu anlamak mümkün değil. Bu ahlaksızlık. Bu formanın üzerinde Galatasaray arması, Türk bayrağı var. Bu saygısızlık, küstahlık. Bu cesareti nereden buluyor bu adam?" dedi.

"BU TERBİYESİZLİK KARŞILIKSIZ BIRAKILMASIN"

Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrıda bulunduğunu belirten Şükrü Ergün, "Türk bayrağına ve Galatasaray amblemine yapılan bu terbiyesizlik karşılıksız bırakılmasın. Yoksa Galatasaray gereğini yapacaktır. Üstünde Türk bayrağı olan bir şeyi şortun bir yerine sokabilir misiniz? Şortuna elini soktu diye bir oyuncu ülkeden atıldı burada." ifadelerini kullandı.

TERİM TEZAHÜRATLARINI İRONİK BULUYORUM"

Fenerbahçe tribünlerinin maç sonlarına doğru Fatih Terim lehine tezahüratlar yapmasını da yorumlayan Ergün, "Bu tezahüratları ironik buldum. Taraftarın küfür etmeden birbirleri ile dalga geçmesi güzelliktir. Fenerbahçe taraftarı dalga geçti Galatasaray taraftarıyla. Beni rahatsız etmedi." diye konuştu.

MANCINI YORUMU

Şükrü Ergün, Teknik Direktör Roberto Mancini hakkındaki görüşlerinin sorulması üzerine şu yanıtı verdi: "Mancini'nin daha efektif bir Galatasaray yaratmaması için neden yok. Biz sadece 1 lig maçı kaybettik. Siz bir maç kaybeden her teknik direktörü böyle sorguluyor musunuz? Galatasaray'ın tek ihtiyacı konsantrasyon. Bunu yapmak için de zamana ihtiyaç var."

Goal

Yorumlar