İşte G.Saraylıların çıldırdığı pozisyon

Elazığspor Galatasaray maçının henüz ilk dakikalarında İveşa'yla Hajrovic'in bir pozisyonu sarı kırmızılı taraftarları çıldırttı.

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Şampiyonlar Ligi bileti açısından büyük önem taşıyan mücadelede, deplasmanda Elazığspor ile karşı karşıya gelirken, maçın henüz başında yaşanan bir pozisyon tartışmaya sebep oldu.   2. dakikada sarı-kırmızılıların geliştirdiği atakta Wesley Sneijder'in ara pası ile ceza alanına hareketlenen Izet Hajrovic, kaleci Ivesa'yı geçtikten sonra yerde kaldı. Maçın hakemi Barış Şimşek oyunu devam ettirdi ve G.Saraylı oyuncular hakeme isyan ederken, penaltı ile kırmızı kart bekledi.   MANCINI HAKEMİN YANINDA
  Hajrovic'in Ivesa tarafından düşürülmesine hakem Barış Şimşek'in devam demesi başta Roberto Mancini olmak üzere sarı-kırmızılıların isyan etmesine sebep oldu.   Devre arasında Mancini soluğu hakemin yanında aldı. Tercüman Mert Çetin'le beraber Barış Şimşek'in yanına giden İtalyan teknik adam penaltıyı neden veremediğini sorarak, sinirle şekilde söylendi.   Mancini'nin isyanı sırasında Elazığ'ın hocası Okan Buruk da hakeme itiraz etmek için aynı bölgeye gitti. Daha sonra ise Mancini ile Okan Buruk pozisyonu konuştular.  

Yorumlar