Selçuk İnan: Bu maçın primi olmaz

Süper Lig’deki kötü gidişata bir çözüm arayan Galatasaray Yönetimi, son dönemde sık sık prim sistemini değiştirdi.

Fenerbahçe maçında mutlak galibiyet isteyen Sarı- Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek ise tam anlamıyla kesenin ağzını açmış durumda. Özbek, kardeşi Mehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün aracılığıyla, Fenerbahçe maçının kazanılması halinde adam başı 100’er bin TL prim dağıtılacağını bildirdi. Ancak başta Selçuk İnan olmak üzere takım kaptanları, “Biz bu sene hem size hem de taraftara çok mahcubuz. Şimdi prim konuşmayalım. Biz zaten Fenerbahçe’yi yeneceğiz” diyerek, paraya değil, derbi zaferine dair inançlarını dile getirdi. Futbolcuların bu tavrı, yönetimi bir hayli memnun etmiş durumda.

FLORYA'YA ÜS KURDULAR

Takımda birlik ve beraberlik ortamının sağlanması için önceki gün barbekü partisi düzenlenirken, yöneticilerin Florya’da adeta üs kurduğu ve hem teknik heyetle hem de takımla sürekli iletişim halinde olunduğu vurgulandı. Şu ana kadar ne Orhan Atik’in ne de Riekerink’in performansından memnun kalan Dursun Özbek’in, “Bu maçın kazanılması için ne gerekiyorsa yapın”diyerek, Florya’ya mesaj gönderdiği de gelen haberler arasında.

KAPTAN DA BOŞ GEÇMEDİ

Selçuk İnan da, tıpkı Sneijder gibi büyük bir özveri göstererek, beklenenden çok daha kısa sürede sakatlığını atlattı ve derbide oynamaya hazır hale geldi.

GALATASARAY İLE FENERBAHÇE 382. RANDEVUDA

DERBİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Yorumlar