Bu listede F.Bahçe ve Beşiktaş, 400 milyon euro'luk takımları perişan etti

Cumartesi günü Fenerbahçe, Karabükspor deplasmanından 3 puanla dönerek art arda 7.galibiyetini alırken, Beşiktaş ise Mersin İdmanyurdu karşısında aldığı galibiyetle son 10 maçta 27 puan çıkardı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ DOLU DİZGİN

Spor Toto Süper Lig’in 18.haftasında lider Fenerbahçe, Karabük deplasmanından 3 puanla dönerken, takipçisi Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu karşısında 2-1 kazanarak puanını 41’e çıkarmayı başardı. Sarı lacivertli ekip Karabükspor’u yenerek art arda 7.galibiyetini alırken, Beşiktaş ise son 10 maçının 9’u kazanarak, sadece Galatasaray karşısında kaybettiği 3 puanla galibiyet serisini bozmuş oldu.

AVRUPA'DA EN FAZLA ÜST ÜSTE KAZANAN TAKIM REAL MADRİD

Türkiye’de Fenerbahçe ve Beşiktaş art arda aldığı galibiyetlerle ne kadar formda olduklarını ispatlarken, Avrupa’nın en büyük 5 liginde ise bazı liderler ve ikinciler bizim takımlarımızı aratmadıklar. İşte Avrupa’da bu sezon üst üste kazanarak rekor kıran ekipler;

İSPANYA

Real Madrid: 12 maç üst üste kazandılar. Ağustos ayında kazanmaya başlayan Ancelotti, Ocak ayında Valencia mağlubiyetiyle seriyi bozdu.

Barcelona: LaLiga’da en fazla 4 maç art arda kazandılar.

ALMANYA

Bayern Münih: Üst üste 8 maç kazanıp 24 puan yaptılar. Bavyera ekibinin seri galibiyetlerini bu hafta Wolfsburg bozdu.

İNGİLTERE

Chelsea: Mourinho bu sezon Premier Lig’de en fazla 4 maç üst üste kazanabildi.

M.City: İspanyol teknik adam Pellegrini, Kasım ayında başladığı galibiyet serini Ocak ayına kadar sürdürdü. Burnley’i de yenselerdi 8 maç üst üste kazanacaklardı, 7’de kaldılar.

İTALYA

Juventus: Seri A lideri Juve 6 maç art arda kazanan takımlardan.

Roma: Lider Juventus’un 7 puan arkasına düşen Roma, ligde 5 maç üst üste kazandı.

FRANSA

Lyon: 7 maçtır kazanıyorlardı, bu hafta Monaco onlara dur dedi.

Marsilya: Çılgın teknik adam Bielsa, Fransa Ligi’nin şu anda en fazla art arda kazanan ekibi. Tam 8 maç üst üste kazandılar.

PSG: Kadro kalitesini bu sezon pekte yansıtamayan Blanck’ın öğrencileri en fazla 6 maç üst üste kazanabildiler.

TÜRKİYE

Fenerbahçe: 6 maçtır rakiplerini sürklase eden sarı lacivertli ekip Karabükspor karşısında 7.galibiyetini alınca son 7 haftada 21 puan yaptı.

Beşiktaş: Slaven Bilic son 10 maçın 9’unu kazandı arada sadece Galatasaray’a kaybetti. Fakat Beşiktaş art arda en fazla 7 maç kazanabildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar