Bu lig böyle bitmez!

Türk futbolunda transfer sezonuyla başlayan gerginlik, pazar günü oynanan Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile tırmanmaya başladı. Yaklaşık 3 hafta sonra oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray maçı ise futbol kamuoyuna tırnak yedirmeye başladı.

Pazar günü oynanan Beşiktaş Fenerbahçe derbisi bitti ama maçın ardından yaşanan demeç savaşları ve iki camianın birbirlerine göndermeleri bir türlü son bulmadı. Alınan 3-2’lik mağlubiyetten sonra basın mensuplarının karşısına geçen ve zehir zemberek açıklamalarda bulunan Mahmut Uslu, mücadelenin hakemi Halis Özkahya’yı ve siyah beyazlı yöneticileri topa tutarken, Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak’ın, Mahmut Uslu’ya hemen hemen aynı dille cevap vermesi Türk futbolunda tansiyonu bir kat daha artırdı.

MAFYA VARİ AÇIKLAMALARLA BU LİG BİTMEZ!

Ligin henüz başı olmasına rağmen başkanlar ve kulüp yöneticilerinin sert açıklamaları ilerleyen haftalarda tribünlere sirayet edecek gibi görünürken, yaşanan gerginliğin 2015-2016 sezonunun bu şekilde devam etmesinin pekte sağlıklı olmayacağına işaret ediyor.

DAHA LİG BAŞLAMADAN ATIŞMALAR BAŞLAMIŞTI

Aslında bu sezon özellikle 4 büyüklerin başkanları ve yöneticileri birbirlerine sataşmaya daha transfer sezonunda başladı diyebiliriz. Fenerbahçe’nin yaptığı transferleri tabiri caizse içine sindiremeyen Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, Aziz Yıldırım’a bazı göndermelerde bulunurken, Yıldırım’ın Özbek’i çokta ciddiye almadığı görüldü. Geçtiğimiz sezon Bursaspor’un başarılı performansı karşısında yeşil beyazlı takımın oyuncularına talip olan Fenerbahçe, başkan Recep Bölükbaşı ile ağır bir sürtüşme yaşarken, Mahmut Uslu’nun Bölükbaşı ile karşılıklı polemiklere girmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

FİKRET ORMAN AZİZ YILDIRIM GERGİNLİĞİ TIRMANIYOR

Transfer sezonunun gerginlikleri sadece bu örneklerle sınırlı değil. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Aziz Yıldırım’ın gündem yaratacak açıklamaları futbol camiasını bu ikiliye odaklandırırken, özellikle Yıldırım’ın Robin van Persie transferine atfen “Kafamı kızdırmasınlar en değerli oyuncularını alırım” sözleri Beşiktaş cephesinde depreme yol açmıştı. Geçtiğimiz sezonda karşı karşıya gelen Orman – Yıldırım ikilisinden Fikret Orman’ın “İslamın şartı beştir, altıncı da haddini bilmektir” demeci hafızalardaki yerini almıştı.

KAYBEDEN TÜRK FUTBOLU OLACAK!

Pazar günü oynanan derbiden sonra şimdi yarın gözler Aziz Yıldırım’da… Yapılan fahiş hakem hatalarına kayıtsız kalmayacak olan tecrübeli başkan, daha önce yaptığı gibi yine bir barkovizyon gösterisi yapmaya hazırlanırken, Yıldırım’ın ağzından çıkacak her söz gerek Beşiktaş, gerekse diğer kulüpleri yakından ilgilendirecek.

Yaklaşık 3 hafta sonra Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi ise gerilimin bir hayli yükseleceği tahmin ediliyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar