Bu 6 futbolcu sezon sonu 3 büyükler arasında transfer savaşı çıkaracak!

Sezon sonu kadro mühendisliğine gidecek olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor bu 6 futbolcuya talip olacak.

Ocak ayı transfer döneminde adı sıkça büyük kulüplerle anılan yıldız futbolcular, gerek yüksek maliyet sebebiyle, gerekse hocalarının vetosuyla karşı karşıya kalmış ve oyuncuların transfer konusu sezon sonuna bırakılmıştı. Devre arasında Bursaspor’un birçok yıldız ismine talip olan 3 büyükler; Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen, Şener Özbayraklı ve Güray Vural gibi yetenekli kramponlara talip olurken, gelecek sezon kadro mühendisliğine gidecek olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un bu isimler için şimdiden nabız yokladıkları öğrenildi. İhtiyaç duyulan bölgeler için arayışlarını sürdüren 3 büyüklerden Fenerbahçe’nin, Volkan Şen ve Ozan Tufan’ı işini bitirmek için gerekli hamleleri yapacağı bildirildi. Sezon sonu birçok tecrübeli futbolcusuyla yollarını ayırması beklenen sarı lacivertlilerin Kuyt’ın yerine Volkan Şen’i, Emre Belözoğlu’nun yerine ise Ozan Tufan’ı düşündüğü anlaşıldı.

GALATASARAY BİR SAĞ BEK BİR FORVET BİR DE DEFANSIN ORTASINA ADAM ALACAK

Galatasaray ise her iki kanadındaki defans problemini bir türlü çözemedi. Sağ bek için Salih Dursun, Veysel Sarı ve Tarık Çamdal’dan beklenen verimi alamayan sarı kırmızılıların bu bölge için Akhisarsporlu Güray Vural’ı düşündüğü öğrenilirken, Burak Yılmaz’ın yanına ise bonservisi A.Paranaense’de olan Fernandao’yu katmak istediği anlaşıldı. Chedjou ve Semih Kaya’nın yokluğunda defans göbeğinde büyük problemler yaşayan Galatasaray’ın, Serdar Aziz’i de ciddi ciddi kadroya katmak istediği ifade edildi.

TRABZONSPOR BOSİNGWA'NIN YERİNE ŞENER'İ MONTE EDECEK

Bu sezon sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da transfer rekoru kıran Trabzonspor, Şener’in peşine düşerken, Bosingwa’ya genel menajerlik görevi verileceği, 25 yaşındaki Şener’in ise sözleşmesinde yer alan 1,8 milyon euro’ya serbest kalır maddesinden yararlanılarak o bölgeye monte edileceği konuşuluyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.





Yorumlar