Bruma’dan Portekiz basınına transfer açıklaması!

Sezon öncesi kamp döneminde dikkatleri üzerine çeken ve sezona da iyi başlayan Bruma, adının transfer dedikodularında geçmesi üzerine Portekiz basınına açıklama yaptı.

Sezon öncesi kamp döneminde dikkatleri üzerine çeken ve sezona da iyi başlayan Bruma, adının transfer dedikodularında geçmesi üzerine Portekiz basınına açıklama yaptı.

Galatasaray’ın geçen sezon Real Sociedad’a kiraladığı Bruma, sezon öncesi kamp döneminde takımın yıldızı olmuştu. Sezona da iyi bir başlangıç yapan genç oyuncunun adı transfer döneminde birçok kulüple gündeme gelmişti. Bruma, hâlâ İngiliz kulüplerinin gözdesi.

TRANSFER DEDİKODULARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Ada basınında Manchester United ve Sunderland gibi kulüplerin takip ettiği yönünde iddialar ortaya atılan genç yetenek, konuyla ilgili olarak Portekizli gazetecilere konuştu.

Bu sezon tamamen Galatasaray’ın başarısına ve kendisini geliştirmeye odaklandığını belirten 21 yaşındaki futbolcu, gündeminde transferin kesinlikle olmadığını söyledi. Bruma, Galatasaray’da işlerin iyi gittiğini ve sarı kırmızılılarda olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. ‘Geleceğin neler getireceğini elbetti bilemeyiz’ diyen Bruma, şimdilik bu konularla kafasını meşgul etmediğini sözlerine ekledi.

NAZİFOĞLU 40 MİLYON EURO DEĞER BİÇTİ

Geçen sezon Hamza Hamzaoğlu’nun beğenmeyip gönderdiği Bruma, bu sezon Galatasaray’ın vazgeçilmezi oldu. 3 lig maçında 1 gol 2 asistle yola devam eden Portekizli futbolcu için, Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, 40 milyon Euro’luk değer biçmişti.

Bruma, 10 milyon Euro’yu aşkın bir bonservis bedeliyle Galatasaray’a transfer olmuş ancak istenilen başarıyı yakalayamamıştı. Geçtiğimiz sezonu İspanya’da kiralık olarak geçen yıldız oyuncu bu sene performansıyla dikkat çekiyor.

Yorumlar