Galatasaray'ın Yıldızı Bruma İçin Arsen Wenger'den Bomba Gibi Teklif

Galatasaray'lı formda isim Bruma için devreye giren Arsenal'in tecrübeli çalıştırıcısı Arsen Wenger'in 20 milyon sterlini gözden çıkardığı öne sürüldü. Bu flaş haberin ardından Jose Mourinho'nunda Bruma'nın takibe alınmasını istediği söyleniyor.

Gelişimi için İspanyanın Real Sociedad takımına kiralanan ve kendini geliştiriği kadar güçlendiren Bruma Arsen Wenger, Jose Mourinho ve birkaç klübün dikkatini çekmeyi başardı. Bu sezon Galatasaray’ın sol kanadını adeta satın alan Bruma 6 maçta 2 gol atıp, 3 de asist yaptı ve Galatasaray’ın bu sezonki çıkışında büyük rol sahibi ve teknik patron Jan Olde Riekerink’in vazgeçilmezi oldu. 

"EN CİDDİ TEKLİF WENGER’DEN"

Arsenal’in patronu Arsen Wenger Bruma’nın Arsenalin oyun tarzına uyduğu için yönetimden devre arası ciddi teklif yapılmasını istediği belirtiliyor. Öte yandan kırmızı şeytanların çalıştırıcısı Jose Mourinhonun’da Bruma’nın hızına ve yeteneğine hayran kaldığını ve genç yıldızın yakından takip edilmesini istedini yönetime rapor ettiği edinilen bilgiler arasında.

CHELSEA VE TOTENHAM’DA OLABİLİR

Bu iki köklü klübün oyun tarzına ve mantalitasine uygun olan Bruma için sezon sonu teklifler geleceği ve bu iki klübünde en az 20 milyon sterlini verebileceği öne sürüldü.

 

Armindo Tué Na Bangna ya da kısaca Bruma 24 Ekim 1994 tarihinde Bissau, Gine-Bissau’de doğdu. Futbola doğduğu ülke Gine-Bissau'nun União Bissau futbol kulübünde başlayan Bruma, 13 yaşındayken Luis Figo, Cristiano Ronaldo, Nani ve Ricardo Quaresma gibi yıldızlarında zamanında forma giydiği Sporting CP'nin oyuncu araştırma uzmanlarının dikkatini çekmiş ve Sporting CP'ye transfer edilmiştir.Portekiz milli takımında da genç yetenekler arasında gösterilen Bruma başarılı performansına Galatasaray’da  devam ediyor.

Yorumlar