Bomba iddia: Fenerbahçe Arjen Robben'e 4 yıllık kontrat teklif etti

Nani bombasından sonra Van Persie'yi cebine koyan Fenerbahçe'nin, "Arjen Robben'e teklif götürdü" iddiası bir anda ortalığı karıştırdı.

Fernandao ve Şener Özbayraklı transferlerinden sonra sırasıyla Kjaer, Ba, Fabinho ve Nani bombalarını patlatan sarı lacivertliler Van Persie ile sezonu kapatmak istiyor. Yapılan transferlerle sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da büyük ses getiren Fenerbahçe, daha şimdiden şampiyonluğun en büyük favorisi olurken, Şampiyonlar Ligi’nde ise en az çeyrek final yorumları camiaya büyük bir hava katmış durumda.

FENERBAHÇE 4 YILLIK KONTRAT TEKLİF ETTİ

Hemen hemen her bölgede çok iyi alternatifler oluşturan Fenerbahçe Moussa Sow, Emenike ve Fernandao’nun yanına favori forvet adayı olan Van Persie ile artık kadrosunu şekillendirmek isterken, camia içerisinde ortaya atılan bomba iddia Fenerbahçe taraftarlarını bir anda ayağa kaldırdı. Yapılan yıldız transferlerden sonra sezonu kapatması beklenen Aziz Yıldırım’ın, Arjen Robben’in peşine düştüğü iddia edilirken, sarı lacivertli yönetimin Hollandalı efsane için Bayern Münih’in kapısını çalacağı iddia edildi. Oyuncuyla ön görüşme yapan Terraneo’nun Robben’e 4 yıllık sözleşme teklif ettiği bildirilirken, Fenerbahçe’nin bu transfer için bir hayli istekli olduğu anlaşıldı.

10 MİLYON EURO MAAŞ ALIYOR

Geçtiğimiz sezon B.Dortmund maçında sakatlanarak Şampiyonlar Ligi’ndeki çok kritik maçları kaçıran Robben, Alman kulübünden yıllık 10 milyon Euro civarında bir maaş alırken, 31 yaşındaki yıldızın piyasa değeri şu anda 35 milyon Euro civarında.

2017’de kontratı bitecek olan Robben, İspanyol teknik adam Guariola’nın takımda en fazla tuttuğu oyuncu olarak biliniyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar