Soyunma odasını bastı! "O 3 futbolcuyu..."

LigTV'de 'Maraton' programı yapımcısı ve yorumcusu Şansal Büyüka, Fenerbahçe - Başakşehir maçını yöneten Cüneyt Çakır'ın devre arasında bazı Fenerbahçeli yöneticilerle diyaloga girdiğini söyledi.

Usta gazeteci Şansal Büyüka, Maraton programında çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Büyüka, maçın devre arasında Fenerbahçeli yöneticiler ile hakem Cüneyt Çakır arasında bir diyalog yaşandığını ileri sürdü.

Maraton programını yıllardır sunan Şansal Büyüka, Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın basın toplantısı görüntülerinin yayınlanmasının ardından sözü alan Şansal Büyüka, "Kaset yayındayken bir telefon geldi. Maçın devre arasında Fenerbahçeli yöneticiler ile Cüneyt Çakır arasında bir diyalog yaşandığı iddiası var. Hatta Cüneyt Çakır'ın olan biteni raporuna yazdığı ifade ediliyor. Teyide muhtaç bir haber" ifadesini kullandı. Ortaya atılan iddialara göre Aziz Yıldırım'ın Cüneyt Çakır'a "3 futbolcunun atılması lazımdı. Badji, Uğur Uçar ve Caner Erkin neden sahada, bu performansla Dünya Kupası yönetemezsin" dediği öne sürüldü.

Yorumlar