Bir takımın çöküşü!

Trabzonspor deplasmanında kazanarak üzerindeki kara bulutları şimdilik dağıtan Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti hala ateş hattında. Avni Aker'de yedek kulübesini gören sarı kırmızılı taraftarlar resmen isyan etti.

Transfer sezonunda takıma gerekli takviyelerin yapılmaması, hatta eldeki yıldız futbolcuların dev kulüplere gönderilmesi Galatasaray’ı şampiyonluk serüveninde bir hali zor durumda bırakıyor. Süper Lig’in ve Şampiyonlar Ligi’nin start vermesiyle birçok bölgede alternatifsiz kalan ve eli kısıtlı olan Hamza Hamzaoğlu’nu kötü günler beklerken, son oynanan Trabzonspor maçında sahaya çıkan 11’den ziyade yedek kulübesinin Anadolu takımlarını andıran görüntüsü Galatasaraylıları bir hayli üzdü.

GALATASARAY'IN YEDEKLERİ KİMİ ANADOLU TAKIMLARININ BİLE GERİSİNDE

Cumartesi günü Avni Aker’de Trabzonspor’u zor da olsa yenen sarı kırmızılı takımda alınan 3 puan her ne kadar camiayı ve taraftarları sevince boğsa da Galatasaray’ın kadro yapısı ve eldeki futbolcuların formsuz görüntüsü kimi çevrelerce ‘Cimbom günü kurtardı” şeklinde yorumlandı. Melo, Telles, Bruma, Dzemaili gibi isimlerle yollarını ayıran Galatasaray’ın bu oyuncuların yerlerini doldurmaması felaket bir yönetim şekli olarak adlandırılırken, Trabzonspor maçında yedek kulübesinde oturan oyuncuların kalitesi bir kez daha sorgulanmaya ve şampiyonluğa oynayan diğer takımlarla karşılaştırılmaya başlandı.

İşte Galatasaray ile birlikte 4 büyüklerin yedek kulübesi ve kadro kaliteleri;

Galatasaray: Jem Karacan, Sabri Sarıoğlu, Olcan Adın, Umut Bulut, Koray Günter, Sinan Gümüş , Cenk Gönen

Trabzonspor: Cardozo, Mehmet Ekici, Medjani, Yusuf Erdoğan, Esteban, Salih Dursun, Aykut Demir

Fenerbahçe: Van Persie, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Alper Potuk, Volkan Şen, Uygar Mert, Fabiano

Beşiktaş: Günay Güvenç, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Necip, Kerim Frei, Cenk Tosun, Quaresma

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar