Bilic'e tepki büyüyor

Fenerbahçe derbisinde takımını geriye çeken Slaven Bilic, dün de gerekli taktik değişiklikleri yapmakta gecikti. Bucaspor yenilgisi sonrası Hırvat hocaya büyük tepki yağdı.

Fenerbahçe’yle oynanan derbi maçta takımı önde ve 1 kişi fazla oynamasına karşın, savunmaya ağırlık veren Slaven Bilic, alınan 3-3’lük beraberlik sonrasında büyük tepki çekmiş ve herkes tarafından eleştirilmişti.

Başkan ve yönetimin arkasında durduğunu açıkladığı Hırvat hoca, dün de oyuna müdaleye etmekte gecikince tepki oklarının hedefi oldu. Bucaspor karşısında organiza olamayan Kartal’da, tecrübeli teknik adamın taktiksel düşüncesi ve oyuncu tercihleri, Beşiktaş’ın elenmesindeki en büyük paylardan birisi oldu.

Fenerbahçe maçında ders almayan Hırvat hoca, Buca önünde de takımının elenmesini kulübeden seyretti.

Hayal kırıklığı

Karşılaşma sonrasında oynanan futbolun, Fenerbahçe maçıyla uzaktan yakından alakası olmadığını belirten Bilic, “Fenerbahçe gibi bir takım karşısında deplasmanda çok iyi oynadıktan sonra, bugün ortaya koyduğumuz futbol tam bir hayal kırıklığıydı. Türkiye Kupası’nın dışında kaldık.

Artık ligde oynayacağımız Sivasspor mücadelesine odaklanmalıyız. Bu karşılaşmayı kazanarak ligde yolumuza devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı

Yorumlar