Bilic, Galatasaray'ın istediği stopere talip oldu

Semih Kaya ve Chedjou'nun yanına iyi bir defans oyuncusu almak isteyen Galatasaray, Douglas Silva'ya talip oldu.

Defansta Semih Kaya ve Aurelien Chedjou’ya alternatif bir isim araya Galatasaray, Dnipro’nun dev stoperi Douglas’ın peşine düştü.



GALATASARAY HER AN DOUGLAS'A İMZA ATTIRABİLİR

Bir dönem Beşiktaş’ın gündemine gelen Brezilyalı stoper için girişimlere başlayan sarı kırmızılı yönetimin 25 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusuna talip olduğu, Galatasaray’ın Dnipro ile görüşmelere başladığı bildirildi. Stoper mevki için genç ve gelecek vaad eden bir oyuncu arıyoruz diyen Hamza Hamzaoğlu’nun Douglas Silva’ya onay verdiği belirtilirken sarı kırmızılı yönetimin bu transferde artık son aşamaya geldiği öğrenildi.

BİLİC SOW İÇİN 12 MİLYON EURO'LUK TEKLİF YAPACAK BİLGİSİ DE VAR!

Douglas Silva için hemen hemen transferin sonuna gelen Galatasaray, hiç beklemediği kötü bir sürprizle karşılaştı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın teknik direktörlüğünü yapan ve bu sezon West Ham ile anlaşan Bilic’in Douglas’ı çok istediği ortaya çıkarken, İngiliz ekibinin bu transferde Galatasaray kadar şanslı olmadığı bilgisi alındı. Maddi teklif açısından sarı kırmızılı kulübün West Ham’dan bir adım önde olduğu belirtilirken, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması Brezilyalı stoperinde aklını çeldiği öğrenildi.

2009’da Juventude’den Vasco de Gama’ya transfer olan, 2012-2013 sezonunda Dnipro’ya gelen Douglas Silva geçtiğimiz sezon 41 maçta görev alırken, Brezilyalı stoper bu sezon oynanan 2 maçta da ilk 11’deki yerini  korudu.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar