Siyah-beyazlı yönetim kulübün menfaatleri için işi sıkı tutuyor

Fenerbahçe derbisinin seyircisiz oynanmaması için önlemler alan Yönetim, taraftarını da mağdur etmemek için formül üretiyor.

BEŞİKTAŞ DEPLASMANLARA TARAFTAR GÖTÜRECEK

Beşiktaş Yönetimi, Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda oynanacak Torku Konyaspor maçına taraftar götürülmesini kararlaştırdı. Daha önce yapılan toplantılarda Fenerbahçe derbisi nedeniyle siyah-beyazlı seyircilerin deplasmana götürülmemesini planlayan siyah-beyazlı yöneticilerin büyük çoğunluğu bu konudaki fikirlerini değiştirdi.

Küfürlü tezahürat konusunda artık her maçı risk altında olan ve bu nedenle deplasmandaki karşılaşmalarda futbolcuları tribünlere göndererek uyarı konuşması yaptıran Beşiktaş Yönetimi, bu uygulamada başarı elde edince sezon sonuna kadar her maça seyirci götürülmesi konusunda büyük ölçüde hem fikir oldu. Yönetim ayrıca bu hafta Kayserispor maçında küfür edilmemesi durumunda, Torku Konyaspor maçına gelecek olan taraftarları gözlem altına alacak.
Siyah-beyazlılar, Konyaspor Yönetimi ile temasa geçerek T.C. kimlik numarası ile bilet satışı yapılmasını sağlayacak.
Bazı Beşiktaşlı yöneticilerin, Torku Konyaspor maçına başka kulüp taraftarlarının girme ihtimaline karşı böyle bir önlem alınmasını istediği ortaya çıktı.

Beşiktaş A Takımı’ndan Sorumlu Yöneticisi Ahmet Kavalcı, siyah-beyazlı taraftarlara güvendiklerini söyledi. Siyah-beyazlı idareci, “Sıradaki maç Fenerbahçe derbisi olunca Beşiktaş taraftarı asla küfür etmez. Hiçbir taraftarımız Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hazırlanan Beşiktaş’a böyle bir kötülük yapmaz. Atatürk Olimpiyat Stadı’na gelme şansı olan taraftarımız derbiyi hiç televizyondan seyretmek ister mi? Ben taraftara güveniyorum” dedi.

Yorumlar