Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe'yi bekleyen "Portekiz çetesi" senaryoları...

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe ile anlaşmasından sonra gelecek sezonda Bruno Alves ve Meireles'in yerlerini garantilediği gündeme gelirken, sarı lacivertli kulübün Nani ve Rolando'yu transfer etmek istemesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Yıldırım Demiröen zamanında Beşiktaş’a transfer edilen Portekizli futbolcuların oluşturdukları yapı hem siyah beyazlı kulübe büyük zararlar vermiş, hem de o dönem Beşiktaş şampiyonluk yarışında ligi bir hayli gerilerde bitirmişti. Quaresma, Simao, Fernandes , Hugo Almeida gibi oyunculara Bebe ve Julio Alves gibi isimlerin katılması “Kara Kartal’da Portekiz Çetesi” yakıştırmaları alırken, Beşiktaş maddi açıdan da büyük bir felakete uğramıştı.

HOCA PORTEKİZLİ OLUNCA...

Portekizli futbolcuların Türkiye’ye transfer yolunu açan ve bu oyuncu grubuyla başarı yakalamaya çalışan Beşiktaş’tan sonra Vitor Pereira’ya imza attıran Fenerbahçe de hemen hemen aynı politikayı hayata geçirmek üzere. Bu sezon Galatasaray maçında gördüğü kırmızı karttan sonra üzeri çizilen ve sezon sonu kesin olarak takımdan gönderilmesi düşünülen Bruno Alves’in, Vitor Pereira ile “defansın bel kemiği olacak” planı, sarı lacivertli formayla 27 maçta sadece 2 gol 2 asistlik performansıyla “kendine takım bul” denen Meireles’in yeni sezonda lider oyuncu olacak yakıştırmaları Portekizli teknik adam Vitor Pereira hakkında tartışma konusu başlattı. Alves ve Meireles’in yanına Nani ve Rolando’yu transfer etmek isteyen 47 yaşındaki çalıştırıcının mini bir Portekiz grubu oluşturmak istemesi dikkatlerden kaçmazken, Fenerbahçe camiası ve taraftarlarının Portekizli futbolcuların yanında Diego ve Fernandao’nun gösterecekleri performansı şimdiden merak ettikleri belirtildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar