Galatasaray çok istedi Beşiktaş bitirdi!

Beşiktaş'ın, Sarı-kırmızılı takımın Fatih Terim döneminde kadrosuna katmayı çok istediği Brezilyalı sol bek Carlinhos'la anlaştığı iddia edildi.

CARLINHOS BEŞİKTAŞ'TA İDDİASI

Transfer çalışmalarını Brezilya'da sürdüren Önder Özen, Galatasaray'ın Fatih Terim döneminde peşinde olduğu sol bek Carlinhos transferini bitirdi.



Fluminense ile sözleşmesi biten başarılı sol bek için bonservis bedeli ödemeyecek olanBeşiktaş oyuncunun yıllık maaşında bonkör davrandı.

Brezilyalı yıldıza yıllık 1.2 milyon euro vermeyi planlayan siyah beyazlı ekip maç başı ücretini de 10 bin euro olarak belirledi. Brezilya'da prensipte anlaşılan Carlinhos'la, Önder Özen'in Güney Amerika'dan dönmesiyle birlikte resmi sözleşmenin imzalanacağı belirtildi.

RAMON MOTTA'YA ÖDENECEK BONSERVİS KASADA KALACAK

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan Ramon Motta'yı bonservisiyle almak isteyen siyah-beyazlı kulüp, Corinthians kulübüne 1.5 milyon euro teklif etmişti. Bu teklife sıcak bakmayan Corinthians, teklifte artış istemiş ve kısıtlı transfer bütçesi olan Beşiktaş için bu transfer çıkmaza girmişti.

Bu bağlamda Fikret Orman ile görüşen Önder Özen, bonservissiz Carlinhos'a yönelmenin kulüp menfaati açısından daha faydalı olacağını belirtti.

Yorumlar