Beşiktaş - Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta? Kartal Napoli Sarhoşu

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş - Antalyaspor ile karşılaşıyor. Hafta arası Napoli deplasmanında destan yazan Kartal zor günler geçiren Antalyaspor'u konuk ediyor. Büyük ilgi odağı olan mücadele hangi kanalda saat kaçta ? İşte detaylar...

Süper Lig'de karşılaşmalar hız kesmeden devam ediyor. Şampiyonlar liginde Aboubakar'ın yıldızlaştığı maçta Napoli'yi 3-2 mağlup eden Kartal adeta galibiyet sarhoşu. Beşiktaş'ın rakibi Antalyaspor ligde kötü günler geçiriyor ve teknik direktör değişikliğine gitti. Yeni teknik patron Rıza Çalımbay takımını maça olağanüstü konsantre etmiş durumda. Beşiktaş Antalyaspor karşılaşması 23 Ekim Pazar günü, saat 19.00'da Lig TV ekranlarından canlı olarakyayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'TA İZİN YOK

İtalya deplasmanından 3 puanla dönen Beşiktaş, izin yapmadı.Takımın havasının bozulmasını istemeyen teknik direktör Şenol Güneş futbolcularına izin yaptırmadı ve Antalya mesaisine dün başlandı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenmanda dünkü maçta forma giyen oyuncular salonda rejenerasyon çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.
Diğer oyuncular ise ısınma koşuları, streching çalışması, kondisyon koşuları ve 2 grup halinde ayak tenisi çalışması yaptı. Oldukça çekişmeli gecen ayak tenisinde kazanan taraf Cenk Tosun, Gökhan Gönül ve Atınç Nukan oldu. Siyah Beyazlı ekip maça kalede Fabri, savunma dörtlüsünde Beck, Tosic, Marcelo, Adriano, orta alanda Atiba, Necip, Quaresme, Tolgay, Adriano ileride ise tek forvet Aboubakar 11 ile çıkması bekleniyor.

Beşiktaş, hazırlıklarına bugün saat 18.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

ANTALYASPOR ZORUN PEŞİNDE

spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.
Süper Lig’de 7 haftada aldığı 3 beraberlik ve 4 yenilgi ile son sırada bulunan Antalyaspor, zirve mücadelesi veren Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Sabah saatlerinde HASAN Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılarda antrenman öncesi Teknik Direktör Rıza Çalımbay oyuncularıyla yaklaşık 10 dakikalık bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından antrenman koşuyla başlarken, açma-germe hareketleri, 5’e 2 top kapma çalışması, dayanıklılık çalışması ile sürdü. Antrenman yarı alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Akdeniz temsilcisinde yapılan antrenmanın 5’e 2 top kapma çalışmasında Teknik Direktör Rıza Çalımbay’da yer aldı. 5’e 2 top kapma çalışmasında zaman zaman oyuncular keyifli anlar da yaşadı. Karşılaşma öncesi açıklama yapan Rıza Çalımbay şunları söyledi. ''Beşiktaş'a saygımız sonsuz ama bizim de durumumuz belli. Tek düşüncemiz puanla ayrılmak. Beşiktaş maçı bizim için final maçı gibi bir maç" dedi. Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Antalyaspor'un ligde iyi bir konumda bulunmadığını ve bunun kendisini korkutmadığını dile getiren Çalımbay, tek korkusunun taraftarın destek vermemesi ve umutsuzluğa kapılması olduğunu söyledi. Takıma herkesin güvenmesi gerektiğini anlatan Çalımbay, "Taraftar iyi gün dostu değil, hep kötü gün dostudur. Taraftar takımına hep destek verir. İyi bir takımız, iyi oyunculardan kurulu bir takım tabi ki eksikler var. Bu durumdan kurtulmak için birlik beraberliğe ihtiyacımız var dedi'' Antalyaspor'un karşılaşmaya kalede Ferhat Kaplan, savunmada Diego Angelo, Ondrej Celustka, Ramon Motta, Zeki Yıldırım orta alanda Charles, Serdar Özkan, Chico, Danilo, Deniz Kadah ileri uçta ise Samuel Eto'o ile çıkması bekleniyor.

VODOFONE ARENAYA AKIN

Alınan bilgilere göre takımın Napoli karşısındaki oyunundan memnun kalan Beşiktaş taraftarı, Antalyaspor maçına büyük ilgi gösterecek. Şu ana kadar 30 bilet satılan karşılaşmada en az 40 bin seyirci bekleniyor.

SÜPERLİG 8. HAFTA PROGRAMI

21 EKİM CUMA
19.00 Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği: Serkan Çınar
20.00 Gaziantepspor-Kayserispor: Arda Kardeşler

22 EKİM CUMARTESİ
16.00 Aytemiz Alanyaspor-Bursaspor: Hüseyin Göçek
19.00 Akhisar Belediyespor-Adanaspor: Özgür Yankaya
19.00 Galatasaray-Trabzonspor: Fırat Aydınus

23 EKİM PAZAR
13.30 Kardemir Karabükspor-Medipol Başakşehir: Cüneyt Çakır
16.00 Osmanlıspor-Kasımpaşa: Ümit Öztürk
19.00 Beşiktaş-Antalyaspor: Barış Şimşek

24 EKİM PAZARTESİ
20.00 Atiker Konyaspor-Fenerbahçe: Bülent Yıldırım

Yorumlar