Ben Aziz Yıldırım'ın dediği şeyi yapamam!

Geçtiğimiz hafta çarşamba günü oynanan Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçında Hasan Çetinkaya ile bağlantı kuran Aziz Yıldırım'ın hakemlere tepki gösterin dediği ortaya çıktı.

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonunda zirve yarışını son haftaya kadar bırakmayacaklarını söyledi. Kartal, "G.Saray önce Beşiktaş'la oynayacak, sonra Rize'ye gidecek. Rize iyi takım. Onlara güveniyorum. Biz de tüm maçlarımızı kazanıp, şampiyon olacağız" dedi. Tecrübeli hoca, başkan Aziz Yıldırım'ın K.Erciyes maçında kulübeyi aramasıyla ilgili "Size talimat mı verdi?" sorusuna ise "Ben talimat almam" yanıtını verdi.

Çetinkaya'ya telefon etti

İşte Kartal'ın, başkan Yıldırım ile ilgili sözleri: "Evet, başkan maç sırasında kulübeye telefon açtı. Sinirlenmiş, Hasan Çetinkaya'yı aramış. "Hakemlere tepki gösterin" demiş. Ben böyle bir şey yapmam ama arkadaşlar tepki gösterdi. Ben hakemlerle ilgili konuşmadım. Son maçlarda hakem hatalarıyla 7 puan kaybettik. Bu puanla belki de şampiyonduk, lig bitmişti. Ben talimat almam. Başkanım da bugüne kadar böyle bir şey söylemedi."



Yorumlar