"Başkan'a çok kırıldım!"

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın Kuyt hakkındaki transfer sözleri Hollandalı futbolcunun çok hoşuna gitti.

KUYT VAN GAAL FLÖRTÜ

Bazı İngiliz gazeteleri "Yeni sezonda Manchester United'ı çalıştıracak olan Louis van Gaal, Dirk Kuyt'ı da yanına istiyor" diye haber yapınca, başta Hollandalı, Türk ve İngiliz menajerler Fenerbahçe'nin kapısına dayandı. Pek çok menajer, sarılacivertli yönetimden Manchester United ile görüşmek için izin belgesi talep etti.

AZİZ YILDIRIM'IN CEVABI KUYT'A İLETİLDİ

Ancak Fenerbahçeli yetkililer, 34 yaşındaki Kuyt için kapıya dayanan menajerlere başkan Aziz Yıldırım'ın şu yanıtını ilettiler: "Kuyt futbol takımımızın liderlerindendir. Kendisi ile futbol yaşamı sonrasında da çalışmayı düşünüyoruz. Ancak kendisi ayrılmak isterse buna da saygı duyarız. Kendisi için belirlediğimiz bonservis bedeli ise 15 milyon euro'dur! Ne yazık ki pazarlığa da açık değiliz." Başkanın menajerlere verdiği "hayır" anlamına gelen bu cevap, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya tarafından Hollanda Milli Takımı ile Dünya Kupası için Brezilya'da bulunan Kuyt'a iletildi.

KUYT'TAN ESPİRİ

Bunun üzerine tecrübeli oyuncunun, "Başkan'a çok kırıldım. Sadece 15 milyon euro mu? Benim için istediği para bu kadar mı?" diyerek espriyi patlattığı öğrenildi. Dirk Kuyt'ın Çetinkaya aracılığı ile başkan Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ettiği, Fenerbahçe'de futbol oynamaktan ve İstanbul'da yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu aktardığı vurgulandı.

Yorumlar