Yabancı oyuncuları Başkan Özbek sakinleştirdi

Fenerbahçe derbisinin ciddi istihbarat nedeniyle ertelenmesi özellikle yabancı oyuncuları tedirgin etti. Ülkedeki terör tehdidi yüzünden kariyerleriyle ilgili yol ayrımında olan futbolcuları Başkan sakinleştirdi.

Pazar günü Arena’da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ‘çok ciddi istihbarat’ nedeniyle ertelenmesi, ülke genelindeki huzursuzluğu artırdı. Sarı- Kırmızılı futbolcular da terör tehdidi nedeniyle bir hayli gerilirken, özellikle yabancı oyuncuların çok korktuğu öğrenildi. Başta Muslera, Sneijder, Podolski ve Chedjou’nun Türkiye’deki gelişmelere göre kariyerlerine farklı şekilde yön verebileceği konuşulurken, Başkan Dursun Özbek hemen devreye girdi.

"BİZ DE BURADAYIZ"

Ertelenen derbinin ardından takımla görüşen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, tedirgin olan futbolcuları sakinleştirdi. Mevcut tablodan herkesin rahatsız olduğunu belirten Özbek’in, “Bizim de çocuklarımız, yakınlarımız burada. Ülke olarak zor günler geçiriyoruz, ancak hepsi geride kalacak. Paniğe kapılmanız çok normal, sizi anlıyorum. Fakat dünyanın her yerinde benzer sıkıntılar olabiliyor. Fransa’da da neler yaşandığını hepiniz biliyorsunuz. Sakin olmanız gerekiyor” dediği öğrenildi.

"PANİK ÇÖZÜM DEĞİL"

Devletin tüm birimleriyle her türlü önlemi almaya çalıştığını da vurgulayan Başkan, “Biz de güvenliğiniz için tedbirleri artıracağız. Türkiye’de yaşayan herkes gibi sizin de canınız bizim için çok kıymetli. Sürekli panik havasında olmak kesinlikle çözüm değil. Olabildiğince saha içine odaklanın” sözleriyle oyuncuları yatıştırdı.

Yorumlar