Aziz Yıldırım'la Ersun Yanal arasında flaş Emre-Volkan diyaloğu!

Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, Başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı bir sohbette takım kaptanlarıyla ilgili ilginç bir yorumda bulunduğu öne sürüldü.

"ADAM TAKIMA ÖLÜMÜNE SAHİP ÇIKIYOR"

Fenerbahçe'de, Ersun Yanal'ın istifasının ardından geçmişte yaşanan bazı diyaloglar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Özellikle bazı konuşmaların, geçtiğimiz günlerde yaşanan kriz ve ardından gelen istifanın nedenlerini açıklıyor nitelikte olduğu dikkat çekiyor. İşte bunlardan birinde anlatılanlar şu şekilde: Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de kaldığı sürede Ersun Yanal'ın sadece yaptığı tek bir hareketi tasvip etti.

O da şampiyon teknik adamın, kalbine 6 stend takılmasına ve doktorların "hayati risk taşıyor" demesine rağmen, operasyondan 48 saat sonra G.Saray maçında takımının başında sahaya çıkması oldu. Yıldırım'ın, o günlerde yanına gelerek, "Bizimle ilgilenmiyor. İletişim kurmuyor. Selam bile vermiyor" diyerek, Yanal'ı şikayet eden oyuncularına, "Gidin topunuzu oynayın. Adam ölümüne takıma sahip çıkıyor" diyerek sert çıktığı bildirildi.

"ZAMANINDA OĞUZ-AYKUT VARDI ŞİMDİ DE..."

Başkan Aziz Yıldırım'ın yine de bu dönemde, teknik direktör Ersun Yanal'la konuşarak, "Hoca bak çocuklar senin için bunları söylüyor" dediği, Yanal'ın ise, "Başkanım zamanında Oğuz-Aykut vardı. Şimdi Volkan-Emre var. Beni onların şikayet ettiğini biliyorum" diye cevap verdiği öğrenildi. Takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile zaten bağları zayıf olan Ersun Yanal'ın ikili ile arasının o günden sonra daha da açıldığı da belirtildi. Sezon açılışından bu yana da ilişkiler sıcak bir hal almadı. Özellikle Sevilla ile oynanan hazırlık karşılaşması öncesi yaşananlar ipleri iyice kopardı.


Yorumlar