Aziz Yıldırım'ın sert açıklamalarının arkasında ne yatıyor?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenleyerek bazı spor yorumcularını sert sözlerle eleştirdi.

Muhammed Cesim IŞIK / AjansHaber

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım pazartesi günü basın toplantısı yaptı. Yıldırım, bazı spor yorumcularını sert sözlerle eleştirerek “Ya Ahmet Çakar, senin titrin var, sen doktorsun. Sen örnek ol. İyi hakemlik yapmışsın. Senin bu topluma verebileceğin çok şey var. Yok ben demişim hocaya, Ümit Özat'ın elini sıkma diye. Ben severim Ümit'i niye öyle bir şey diyeyim. Bu nasıl bir gerizekalılıktır! Koyuyorlar aşağıya şişeyi, içiyorlar viskiyi konuşuyorlar.”  dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın eleştirilerine maruz kalan spor yorumcuları ise, Yıldırım’a aynı sertlikle yanıt verdi. Ahmet Çakar sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, "Ya Aziz başkan bana gerizekalı dedin ama senin zekan benim zekamın ancak zekatı olabilir." dedi. Çakar, “Alttan viski içip konuşuyor dediği ROK, Aziz başkanı mahkemeye verecek ama kendisine ahlaksız dediği Ersun yine hala ısı haritası mı anlatacak?" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın basın toplantısı ve ardından kendisine gelen tepkilerle spor dünyasında gerilim bir anda arttı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın basın toplantısında kullandığı dili AjansHaber’e değerlendiren Spor Yorumcusu Esat Yılmaer, “Bu basın toplantıları Sayın Aziz Yıldırım’ın gündem değiştirmek için düzenlediği bir yöntemdir. Pazartesi günü yaptığı basın toplantısı da gündem değiştirmek amacıyla yapılan manevralarından biriydi. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında biraz geriye düşmesiyle eleştiri oklarını kendi üzerinden başka bir tarafa çekmek için basını hedef almıştır.” dedi.

Spor Yorumcusu Esat Yılmaer,  Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın basın toplantısında kullandığı dili AjansHaber’e şöyle değerlendirdi:

“GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN BASINA ELEŞTİRİ YAĞDIRMAYI YÖNTEM OLARAK BELİRLEMİŞ”

Sayın Aziz Yıldırım’ın gündem değiştirmek için sıkça başvurduğu bir yöntemdir. Kulübünde işler istediği gibi gitmediği vakit, gündemi değiştirmek için her fırsatta basına eleştiri yağdırmayı bir yöntem olarak belirlemiş durumdadır.

Esat Yılmaer, Aziz Yıldırım'ın sözlerinin amacının gündemi değiştirmek olduğunu belirtiyor...

“HERKESİN KULLANDIĞI DİLE DİKKAT ETMESİ GEREKİR”

Her şeyin suçlusunun basın olduğunu göstermek çok yanlış bir tutumdur. Tabi ki kavga ortamı hiçbir zaman, hiç kimseye fayda getirmeyecektir. Herkesin bunu bilmesi gerekiyor. Bu yüzden Sayın Aziz Yıldırım’ın tutumu da, spor yorumcularının ona verdikleri cevaplar da yanlıştır. Herkesin kullandığı dile dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum.

BÜYÜKA'DAN AZİZ YILDIRIM'A SERT YANIT

AHMET ÇAKAR'DAN AZİZ YILDIRIM'A SERT YANIT

AZİZ YILDIRIM'DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR - TIKLA İZLE

SAMANDIRA'DA ÇOK ÖZEL TOPLANTI

“ELEŞTİRİ OKLARINI KENDİ ÜZERİNDEN BAŞKA BİR TARAFA ÇEKMEK İÇİN…”

Bu basın toplantıları Sayın Aziz Yıldırım’ın gündem değiştirmek için düzenlediği bir yöntemdir. Pazartesi günü yaptığı basın toplantısı da gündem değiştirmek amacıyla yapılan manevralarından biriydi. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında biraz geriye düşmesiyle eleştiri oklarını kendi üzerinden başka bir tarafa çekmek için basını hedef almıştır.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar