Aziz Yıldırım'ın çok pahalı dediği futbolcuyu Galatasaray alıyor

Melo'nun takımdan ayrılmasına kesin gözle bakan Galatasaray cephesi, Brezilyalı oyuncunun alternatifini İngiltere'de buldu.

Felipe Melo’nun takımdan ayrılmasından sonra ön libero mevki için kolları sıvayan Galatasaray, Chelsea’nin orta saha oyuncusu John Obi Mikel’i listesine aldı. Her ne kadar Hamza Hamzaoğlu’nun “Melo yoksa Hamit var” açıklaması yönetim tarafından tatminkar gözükse de, Dursun Aydın Özbek ve Cüneyt Tanman’ın yaptığı görüşme de ikilinin orta sahaya mutlaka iyi bir takviye yapılması konusunda görüş birliğine vardığı bildirildi. İnter’den Medel’i isteyen Hamza Hamzaoğlu, Mancini engeline takılırken, yapılan araştırmalar sonucu Galatasaray’ın rotasını İngiltere’ye çevirdiği ve Mikel için Chelsea’nin kapısını çalacağı belirtildi.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLEBİLİR

Geçtiğimiz günlerde Aziz Yıldırım’ın da talip olduğu hatta yüksek maliyeti nedeniyle transferinde geri adım atıldığı Obi Mikel için nabız yoklayan Galatasaray’ın milli futbolcuyu 3 milyon euro’ya getirebileceği bildirildi. Chelsea ile olan sözleşmesi feshedilmesi beklenen Obi Mikel, geçtiğimiz sezon 26 maçta forma giyip 1 gol 1 asist yaptı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar