Aziz Yıldırım'dan Vitor Pereira'ya ultimatom

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 0-0 biten Bursaspor maçından sonra Vitor Pereira ile 2 saat süren bir görüşme yaptı.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, bugün Samandıra’ya giderek teknik direktör Vitor Pereira ve oyuncularla kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

Teknik direktör Vitor Pereira ile 2 saat süren bir toplantı gerçekleştiren Yıldırım, Portekizli teknik adama ultimatom verdi. Aziz Yıldırım’ın gerçekleştirilen toplantıda Vitor Pereira’ya,”Bu takımdaki oyuncuların hepsi çok değerli. Onlara sahip çık.” dediği öğrenildi.

Daha sonrasında oyuncular ile toplu bir görüşme gerçekleştiren Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli oyunculara “Şampiyonluk yolundan sapmamanız için elinizden geleni yapın. Zafere odaklanın” mesajını verdi. Yıldırım’ın daha sonra takım kaptanları Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile yaptığı görüşmede,”Bu sene bizim için çok önemli. Birbirinize sahip çıkın, kenetlenin.” dediği öğrenildi.

Van Persie’yle özel görüştü

Son olarak Bursaspor maçına yedek başlayan ve takımda mutsuz olduğu iddia edilen Robin van Persie ile de bir görüşme gerçekleştiren Aziz Yıldırım,”Moralini bozma ve çalışmaya devam et. Bu takım senin gollerinle şampiyon olacak” mesajını vererek Hollandalı yıldıza destek ve moral verdi.

Aziz Yıldırım’ın teknik direktör ve oyuncularla gerçekleştirdiği toplantının ardından Fenerbahçe yönetimi, tam kadro idmanı takip ederek futbolculara moral verdi.

Fenerbahçe’de Bursaspor maçının ardından Robin van Persie krizi yaşanmıştı. Bir süredir Robin van Persie yerine Fernandao’ya forma şansı vermeyi uygun gören Vitor Pereira maçın ardından yaptığı açıklamada,”Van Persie bu sezon birçok maçta hazır değildi. Bir oyuncu forma giymek istiyorsa, antrenmanlarda iyi çalışmalı ve iyi oynamalı. Ben burada tek bir futbolcuyu oyuncuyu değil, bütün bir kadroyu idare ediyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar