Aziz Yıldırım'dan "hayaldi gerçek oldu" projeleri!

2018'de Fenerbahçe Başkanlığı'ndan ayrılması planlayan Aziz Yıldırım, büyük projelerin altına imza atacak.

2018'DE KOLTUĞU BIRAKTIĞINDA 0 BORÇ HAYATA GEÇİRİLMİŞ PROJELER BIRAKACAK

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yapılacak olan kongre öncesinde akla zarar plan ve projeler içinde...
Geçen haftayı Avrupa'da forma sponsoru ve stadın isim hakkı anlaşmaları için geçiren Yıldırım, yapılacak olan seçimden önce ön anlaşmaları, yapılan teklifleri genel kurul üyelerine aktaracak. Yıldırım ayrıca seçimden önce 1 milyon üye projesinin de geldiği nokta hakkında bilgiler verecek. Seçime girmeden önce Fenerbahçe Üniversitesi'nin temelini atmanın da hesaplarını yapan Yıldırım'ın, en büyük hedefinin ise 2018'de görevini bırakırken "sıfır borçlu" bir Fenerbahçe ve "1 milyon üye projesi tamamlanmış" ve on binlerin sandığa giderek yeni başkanı seçecek bir hayali olduğu bildirildi.
Aziz Yıldırım'ın sürekli olarak bu hayallerinden bahsettiği ve "aslında size bunlar hayal gibi geliyor ama çok değil 4 yıl sonra Allah ömür verirse hepsini beraber göreceğiz" dediği ise gelen bilgiler arasında.

SESİZ KALDI

Öte yandan 3 Temmuz süreci ile ilgili olarak Aziz Yıldırım sürekli olarak açıklamalar yapacağını söyleyip üstü kapalı olarak bir yerlere mesaj yollasa da şimdiye kadar hiçbir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmıyor.
Son olarak; "13 Ocak 2015 tarihindeki duruşmanın ardından kamuoyuna geniş açıklamalar yapacağız" diyerek herkesi beklentiye sokan Yıldırım yine sessiz kalırken, kendisini sürecin ilk günlerinde; "Başkanlığı bırak, başkanlığı bırakırsan bu olay daha değişik mecralara gider ve bu olaylar biter" diye uyaranların benzeri telkinlerine maruz kaldığı öğrenildi. Yıldırım'ın o dönemde sözünü dinlemediği hatırlı kişileri bu kez dinlediği ve özellikle sessiz kaldığı ise gelen bilgiler arasında.



Yorumlar