Aziz Yıldırım'dan Edin Dzeko bombası!

Bir dönem Türkiye'de Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen Elvir Boliç, vatandaşı Edin Dzeko hakkında çok çarpıcı bir açıklamada bulundu.

DZEKO YAZ AYI TRANSFER DÖNEMİNDE DZEKO BOMBASINI PATLATABİLİR

2007 yılında Almanya’da patlama yapan ve Wolfsburg’da oynadığı 111 maçta 66 gol atan Boşnak yıldız Edin Dzeko Fenerbahçe yolunda…

PELLEGRİNİ DZEKO'YU KULLANMIYOR

Bundesliga’da yaptığı çıkışla 2011 yılında Premier Lig ekiplerinden M.City’e 32,5 milyon euro’ya transfer olan 29 yaşındaki futbolcu, Pellegrini’nin gelişiyle fazla forma şansı bulamadı ve takımdan ayrılma kararı aldı. Sergio Aguero’nun arkasında kalan, Joventic’i kesemeyen Dzeko, son olarak Swensea takımından 30 milyon euro’ya transfer olan Bony’nin de gelmesiyle morali bir hayli bozulmuş, “mavilerde” yaşanan transfer gelişmelerinden sonra Boşnak futbolcunun adı Türk kulüpleriyle ciddi bir şekilde anılmış oldu.

AZİZ YILDIRIM BANA DZEKO'YU SORDU

Türkiye’de bir dönem Fenerbahçe’de top koşturan Bosna Hersekli futbolcu Elvir Boliç, vatandaşı Edin Dzeko hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. M.City’den ayrılmayı düşünen yıldız için Aziz Yıldırım’ın devrede olduğunu söyleyen Boliç “Fenerbahçe başkanının 2-3 ay önce Dzeko için kendisini aradığını ve Aziz Yıldırım’ın yıldız golcüyle ilgilendiğini” açıkladı.



Yorumlar