Aziz Yıldırım'dan derbi mesajı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarın özlediği Fenerbahçe'nin, Süper Kupa'daki Galatasaray maçında sahada olacağını söyledi.

"ÖZLENEN FENERBAHÇE, GALATASARAY MAÇINDA SAHADA OLACAK"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, özlenen gerçek Fenerbahçe'yi Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa ve Süper Lig'in ilk maçında herkesin göreceğini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Sheffield United maçı sonrasındaki Sevilla maçı öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal ile sohbet ederken, "Bazen yenilmek, ummadığın sonucu almak, futbolcuların silkelenmesi, kendilerine gelmesi için iyi olur" diyerek tokadın insanı kendine getireceğini söylediği ortaya çıktı.

Soma yararına düzenlenen Beşiktaş ve Chelsea'nin de katıldığı üçlü turnuvadan sonra Başkan Aziz Yıldırım, takımın henüz hazır olmadığını söyleyerek, "Yenilerek eksiklerimizi daha iyi gördük" dedi.

Aziz Yıldırım daha sonra ise şöyle konuştu:

"Ben bu takıma güveniyorum. Şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa ve Süper Lig'in ilk maçında sahada özlenen gerçek Fenerbahçe'yi herkes görür. Türkiye'nin en iyi kadrosu bizde. En büyük gücümüz de taraftar. Futbolculara da söyledim. Çok acılar çeken bu büyük taraftarı bu sene mutlu ederek, sabırsızlıkla bekledikleri Şampiyonlar Ligi'ne katılarak onları sevindireceğiz. Çok acı çektiler. Bundan sonra sevinecekler, Fenerbahçe ile mutlu olacaklar."

Yorumlar