Aziz Yıldırım Rıdvan Dilmen'e cevap verdi

Mahmut Uslu ve Deniz Tolga Aytöre ile birlikte CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programına katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı.

CEZAEVİNE NE ZAMAN GİRECEK?

Şike Operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yıldırım, Fenerbahçe'nin haklılığını savunarak "Bir gün haklılığımız bize teslim edilecek" dedi.





Hakkında hapis kararı çıkartılmış olmasına rağmen Türkiye'ye dönmesini "Ben herşeyi göze aldım, onun için Türkiye'ye geri geldim. İstemesem gelmezdim ülkeye." diyerek açıklayan Yıldırım, "Cezaevine ne zaman gireceksiniz?" sorusuna gülerek verdiği cevapta şunları söyledi: "Yargıtay Başsavcılığı'nda dilekçemiz var, o inceleniyor. Kamuoyu gibi biz de bekliyoruz. Bekliyorum, çok da önemli değil. Önemli olan Türkiye'nin şu anki durumu. Hapisten korkmuyoruz, biz dava adamıyız. 1 yıl yattım, 2 sene 2 ya da 4 ay daha yatacağım" dedi.

RIDVAN DİLMEN'İN AÇIKLAMALARINA CEVAP

Rıdvan Dilmen'in "Başbakan, Aziz Yıldırım'a çok yardımcı oldu, çıkıp anlatması lazım" sözlerine programda cevap veren Yıldırım, "Kongrede Mehmet Ali Aydınlar'ın Başbakan'la ne konuştuğunu sordum ama yanlış anlaşılmış. Rıdvan Dilmen, Başbakan'ın yaptıkları konusunda çok biliyorsa kendisi çıksın anlatsın. Eğer ben şike yaptıysam Fenerbahçe ceza alır kurumlar ve şahıslar ayrılamaz. Camia olarak 3 yıldır dimdik ayaktayız." ifadelerini kullandı.

O KANUN BAŞBAKAN'A YALAKALIK YAPMAK İÇİN DEĞİŞTİ

Konyaspor maçındaki tezahüratlardan dolayı ceza alan ancak sonrasında iptal olan karar hakkında konuşan Yıldırım, "Kasımpaşa maçı için TFF'de bir kaç kişi Başbakan'a yalakalık olsun diye kanun çıkarıp bizi cezalandırdılar ama sonuç çıkmadı. Başbakan'ın yanındaki isimler yanlış yönlendiriyorlar." dedi.

Yorumlar