Aziz Yıldırım rehavete karşı uyardı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ersun Yanal ve futbolcuları uyardı. Trabzonspor maçındaki oyun için de takdirini dile getirdi.

AZİZ YILDIRIM'DAN UYARI VE TEBRİK
 
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, olaylı Trabzon maçı sonrası Sarı-Lacivertli futbolcularla ilk kez dün bir araya gelme fırsatı buldu. Trabzon maçındaki futbolları için oyuncularını kutlayan Yıldırım, şampiyonluk için de önemli uyarılarda bulundu. Samandıra'da Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcularla sohbet eden Başkan, antrenmanı da bir süre izledi. Yıldırım'ın oyuncularıyla sıcak sohbetinde hem tebrik hem de ciddi uyarılar vardı.
 
TRABZONSPOR MAÇI ÖNEMLİ BİR ADIM

Başkan Yıldırım, önce "Trabzonspor'u yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım attık. Maç tamamlanamadı ama 1-0 önde olduğunuz bölümdeki futbolunuz çok iyiydi. Hep böyle oynayın" sözleriyle Avni Aker'de sergiledikleri pozitif futbol için oyuncularına takdirlerini dile getirdi. Başkan Yıldırım, ardından takımdan bundan sonraki süreç için beklentilerini dile getirdi.

PUAN FARKI AZALMAMALI

F.Bahçe Başkanı, Sarı-Lacivertliler'e "Özellikle bundan sonra içeride puan kaybetmememiz lazım. 6 puan farkı koruyalım. İpler elimizde. Bundan sonra hep ciddi olalım, sakın rehavete kapılmayalım" diye yol gösterdi. Yıldırım'ın Samandıra'ya çıkarması her zamanki gibi tesislerin havasını değiştirdi.

Yorumlar