Aziz Yıldırım patladı: Ben bilmiyor muyum o iki futbolcuyu göndermeyi...

Sezon başından beri Fenerbahçe camiasına tat vermeyen iki futbolcu için ağır eleştiriler alan Aziz Yıldırım sonunda patlama noktasına geldi.

Sezon başından beri Fenerbahçelilere bir türlü rahatlık yüzü göstermeyen ve sergiledikleri tavırlarla tüm camianın sabrını taşıran Diego ve Emenike’de artık son durağa gelindi. Gerek takım arkadaşlarıyla, gerek teknik heyetle, gerekse taraftarlarla büyük sorunlar yaşayan iki futbolcuyu gözden çıkaran sarı lacivertli yönetim, tecrübeli oyunculara takım bakarken Aziz Yıldırım’ın hem Diego’dan hem de Emenike’den büyük maddi zararlar yaşamamak için piyasa yoklamasına çıktığı öğrenildi. Şu anda her iki futbolcu için 5 milyon euro bile verecek takımların bulunmaması Aziz Yıldırım’ın canını sıkarken, başkanın kendisine yöneltilen “sezon sonu gönderelim gitsinler” baskıları karşısında bir hayli sinirlendiği belirtildi.

İKİ FUTBOLCUNUN SON DURUMUNDAN FAYDALANMAK İSTEYEN KULÜPLER VAR

İki futbolcunun da hali hazırda sözleşmelerinin olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım’ın “gönderin, gitsin demesi kolay. İkisinin de devam eden sözleşmeleri var ve şu anda alıcıları da yok. Hemen gönderelim desek büyük zarara uğrayacağız. Mecburen sezon sonunu bekleyeceğiz. Yoksa bu iki futbolcuyu ben de istemiyorum, diğer takımların Emenike’yi de Diego’yu da yakından takip ettiklerinin farkındayım. Oyuncular bu durumdayken biz ucuza kapatırız düşünceleri var ama ederini vermezlerse ikisini de bırakmam söz konusu değil” dediği ileri sürüldü. 

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.





Yorumlar