Aziz Yıldırım: Gökhan Gönül ile anlaşamadık

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül ile anlaşamadıklarını açıkladı.

Beşiktaş ile anılan Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolsu Gökhan Gönül'ün geleceği belli oldu. 

Olağan Mali Kurul'da konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül ile anlaşamadıklarını açıklarken, Mehmet Topal'ın takımdaki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Yıldırım'ın o sözleri;

Gökhan 2 milyon 750 bin euro, menajerine 500 bin euro para. 3 milyon 550 bin euro para, 50 bin şampiyonluk bonusu. Bizde vergi yok yurt dışında, 7-8 milyon eurolara gelen bir rakam. Bizim önerimiz 2 milyon euro artı diğer şartlara evet. Gökhan Gönül'ün imzası konusunda anlaşamadık. Bu şekilde olursa anlaşma yapmayacağım bilinsin. Gökhan Gönül'ün imzası konusunda anlaşamadık. Ayrıca Gökhan 4 yıllık anlaşma istiyor. 31 yaşında, 35 yaşına kadar bu paraları alacak. Ben iş adamıyım ben yılda bu kadar paraları zor kazanıyorum.

MEHMET TOPAL 3.5 MİLYON EURO İSTİYOR

Mehmet Topal 2 milyon 600 bin euro + 10 bin maç başı almakta. Şu an 2 milyon 750 bin nakit para ve 20 bin euro maç başı istemektedir. O da 3,5 milyon euroyu aşan bir maliyeti var. Biz eski sözleşmesindeki şartlardan anlaşma yapmak istemiyoruz. Hoca da kalmasını istiyor. Ancak şartlarımızı kabul etmezse anlaşmayız. Gökhan 8 senedir hizmet ediyor teşekkür ederiz ama bu dönemde Fenerbahçe iki kez şampiyon oldu. Mehmet Topal için de aynısı geçerli.

 

Yorumlar