Mustafa Denizli'den Elia için olumsuz rapor

Devre arası transfer sezonunda takıma en az 4-5 takviye yapmayı düşünen Galatasaray yönetimi tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli'ye Hollandalı orta saha Eljero Elia'yı önerdi.

Belçika – Hollanda seferini tamamlayan ve her iki ülkeden de çeşitli mevkilere genç futbolcular bakan Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer ve Sportif Direktör Cenk Ergün görüştükleri oyuncuların şartlarını başkan Dursun Aydın Özbek’e bildirmiş, ikili daha sonra Londra’ya geçmişti Hollanda ve Belçika pazarında Van Dijk, Van Rhijn, Tannane ve Hassani gibi yetenekli isimlerle ilgilenen Galatasaray, Belçika’da ise Folket ile Meunier gibi oyuncular için Gent ve C.Brugge’nin nabzını yoklamıştı.

ELİA GELMEYE HAZIRDI AMA...

Hollanda’da yetenek avına çıkan Galatasaraylı yöneticilerin burada tecrübeli futbolcularla da ilgilendiği ortaya çıktı. Heerenven ve Heracles gibi kulüplerin kapısını çalan Fatih İşbecer’le Cenk Ergün’ün Feyenoord’un 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Elia ile temasa geçtiği belli olurken, milli futbolcunun Mustafa Denizli engeline takıldığı anlaşıldı. Kariyerinde Hamburg, Juventus, Werder Bremen, Southampton ve son olarak Feyenoord formaları giyen Eljero Elia’nın 2,5 milyon Euro karşılığında Galatasaray’a gelmeyi kabul ettiği belirtilirken, oyuncu için Mustafa Denizli’nin ‘istikrarsız’ raporu vermesi transferi yarıda bıraktı. Bu sezon kırmızılı beyazlı formayla 14 maça çıkan Elija 4 gol 2 asist yaparken, Surinam asıllı futbolcunun genelde büyük liglerde oynaması dikkatlerden kaçmayan bir ayrıntı olarak göze çarptı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar