Beklenen Fenerbahçe Atromitos Mücadelesi Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Volkan Şen İlk 11'de!

Atromitos - Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve saat kaçta ? Atromitos – Fenerbahçe maçı ilk 11’leri ve Fenerbahçe’nin yeni transferleri Ajans Haber’de!

Transfer sezonunun en hızlı takımı kuşkusuz Fenerbahçe oldu. Yaptığı transferlerle büyük yankılar uyandırdı. Sarı Lavivertlilerin en ses getiren transferi ise Hollandalı yıldız Robin Van Persie oldu. Fenerbahçe bugün Atromitos ile karşı karşıya geliyor.

ATROMİTOS - FENERBAHÇE MAÇI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yaptığı transferlerle transfer sezonuna damga vuran Fenerbahçe o kadar transfere ve harcanan paralara rağmen Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk’e Ukrayna’da 3 0 yenilerek turnuvaya veda etti. Şampiyonlar Liginden elenen Fenerbahçe bugün Uefa ön eleme turunda sahasında 279 gündür yenilmeyen Yunan ekibi Atromitos ile karşı karşıya geliyor.

FENERBAHÇE  ATROMİTOS MAÇI SAAT KAÇTA

Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta ? Gruplara kalmak için UEFA ön eleme turunda Fenerbahçe rakibi Atromitos’u yenmek zorunda. Bugün oynanılacak maç Türkiye saati ile 21.00 da başlayacak. Maçın rövanşı ise 7 gün sonra Şükrü Saraçoğlu’nda oynanılacak.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI HANGİ KANALDA

UEFA ön eleme turunda karşı karşıya gelen Fenerbahçe Antromitos maçı hangi kanalda ? Fenerbahçe Antromitos Maçı Tivibu Spor da ücretsiz olarak izleyebileceksiniz. Mücadele ise saatler 21.00 gösterirken Atina da başlayacaktır. Sarı Laciverliler Yunan ekibini Atina da yenip, Rövanş maçında da puan vermezse Uefa gruplarına direk katılabilme hakkı kazanacaktır.

İŞTE FENERBAHÇE - ATROMİTOS MAÇININ İLK 11’LERİ! – VOLKAN ŞEN İLK 11’DE

FENERBAHÇE:
Volkan
Şener
Ba
Alves
Caner
Nani
Meireles
Mehmet Topal
Diego
Volkan Şen
Fernandao

ATROMITOS:  Gorbunov, Bitolo, Lazaridis, Fytanidis, Kivrakidis, Ballas, Pitu Garcia, Usero, Umbides, Le Tallec, Marcelinho

FENERBAHÇE 2015 – 2016 SEZONU TRANSFER ŞAMPİYONU OLDU

Geçtiğimiz sezon hiçbir kupa kaldıramayan Fenerbahçe Süper Lig’ini de 2. sırada bitirdi. Geçen sezon sadece orta sahaya Diego Ribas takviye etmişti. Bu transfer sezonun da ise toplamda 10 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. Sarı Lacivertliler 10 transfer yaparken bir çok oyuncuyu da satarak takımı gençleştirme yoluna gitti. Ayrı yetten yeni bir sportif direktör ve teknik direktörü takımın başına getirdi. İsmail Kartal’ın yerine Portekizli olan Jose Mourinho’nun veliahtı olarak görünen geçtiğimiz sezon Yunanistan da Olmpiaokusu şampiyonluğa taşıyan Victor Pereira’yı getirdi.

FENERBAHÇE KİMLERİ TRANSFER ETTİ

Fenerbahçe öncelikle Fransız külübü olan Lille’de oynayan Simon Kjaer transferi ile ilk transferini yaptı. Daha sonra takıma Portekiz ekibi olan Porto takımında oynayan Fabiano ve Ba’yı kadrosuna kattı. Bu transferden sonra Bursa’lı Şener Özbayraklığı, geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon da kiralık oynayan Manchester United’lı Luis Nani’yi transfer etti. Luis Nani transferin’den sonra ise geçtiğimiz sezon süper lig’de gol kralı olan Brezilya’lı golcü Fernandao’yu Bursaspor’dan transfer etti. Tam Fenerbahçe transferleri bitirdi derken transfer sezonuna damga vuran ve tüm dünya’da adını duyurmuş olan Hollandalı Uçan Adam Robin Van Persie’yı transfer etti. Bu büyük transferden sonra dur durak bilmeyen Fenerbahçe Brezilya Sao Paulo takımının formasını giyen Pereira’nın eski öğrencisi olan orta saha oyuncusu Josef De Souza ile kadrosunu güçlendirdi. En son ise Bursaspor’da forma giyen Milli futbolcularımız olan Ozan Tufan ve Volkan Şen’i transfer etti. Fenerbahçe böylelikle Bursaspor’dan 4 oyuncu birden transfer etmiş oldu.

FENERBAHÇE’DE GİDEN OYUNCULAR!

Bu sezon bir çok transfer yapan Sarı Lacivertliler bir o kadar oyuncu ile de yollarını ayırdı. Fenerbahçe’den giden isimlerin başında Dırk Kuyt, Emre Belezoğlu, Webo ve Selçuk Şahin geliyor. Bu isimlerden başka Sarı Lacivert’li ekipten Bekir İrteğüm, Egemen Korkmaz, Mert Günok ve son olarakta Bursaspor’a transfer olan Miroslav Stoch ayrıldı.

Yorumlar