Ataman O Hareketini Anlattı! Neden?

Galatasaray Liv Hospital Koçu Ergin Ataman, Türk Telekom maçında oyuncularına yönelik gerçekleştirdiği tepkinin nedenini açıkladı.

Sakatlıklar hakkında NTV Spor radyosuna konuşan Ergin Ataman, "Markosvili için 3 ay içinde geri döneceğini ve Gordon için de minimum 6 ay diyor kulüp doktorumuz. Bu durumda Gordon sezonu kapatmış oluyor. Ersin Dağlı içinde tedavi süreci karar verilecek. Kırığın bir alçıyla ya da ameliyatla tedavi edilebilir olup olmadığına karar verecekler. Benim tahminim 3 ay parkeden uzak olur. Jawai'nin durumuna gelince ben bu sezon onun basketbol oynayabileceğini düşünmüyorum." dedi.

FURKAN VE CENK MÜJDESİ

Sakatlıklarından kurtulan Furkan ve Cenk hakkında da değerlendirmelerde bulunan başarılı antrenör, "Şimdi bizim kadromuzda çok önemli rol alan iki oyuncu vardı. Onlar Furkan ve Cenk bu iki oyuncumuzda 4 haftadır randıman veremiyorlar. Dün akşam sahaya çıktılar. Bu hafta içinde antrenmalarla hazır olacaklarını düşünüyorum en azından iki önemli Türk oyuncumuzun devreye girecek olması bizim için iyi olacaktır." ifadelerini kullandı.

"KENDİ FELSEFEMLE MESAJ VERDİM"

Mücadelenin son saniyelerinde takıma gösterdiği tepkinin nedenini açıklayan Ataman, "Maç zaten bitmişti. Top Telekom'daydı artık söylenecek bir şey kalmamıştı. Ben de onlara mesaj vermek amacıyla duygusal bir tepki vermek istedim. O maç zaten bitmişti. Bende kendi felsefemle oyuncularıma mesaj verdim. Bu tepkinin karşılığını alacağıma inanıyorum." diyerek konuşmasını sürdürdü.

"GÖSTERDİĞİM TEPKİYİ İYİ ANLAMIŞLARDIR"

Oynadıkları oyundan memnun olmayan tecrübeli antrenör, "Bu takımdaki oyuncuların büyük çoğunluğuyla çok büyük başarılar yakaladık. Bu oyuncuların istedikleri zaman nasıl mücadele ettiklerini en iyi bilen kişiyim. Aramızda bu geçirdiğimiz çok güzel günlerin neticesinde de duygusal bağlar var. Benim gösterdiğim tepkiyi iyi anlamışlardır. G.Saray takımı herşeye rağmen bu maça kafaca hazır olması gerekirdi. Maçı kazanabilecek basketbol oynaması gerekirdi. Biz dün felaket bir basketbol oynadık. Kazanmak için hiç bir şey yapmadık."

"YÖNETİM GEREKENİ YAPACAK"

Ceza konusunda da açıklama yapan Ataman, "Takımlar üstün başarı gösterikleri zaman nasıl ödüllendiriliyorlarsa, kötü oyandıklarında da cezalar devreye sokulabilir. Ben yönetim kuruluna bu konu hakkında konuştum. Onlar gerekeni yapacaklar." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar