Aslan 1 puana razı oldu

Galatasaray 15. haftanın açılış maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaştı.

M.S.Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasının açılış mücadelesinde Gençlerbirliği ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı.
M.S.Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.


90'Galatasaray sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunmanın karşıladığı topu kontrol eden Sabri'nin ceza alanına ortasında Burak'ın etkili kafa vuruşunda son anda Ramazan topu kontrol etti.
90'Gençlerbirliği takımında Radosav Petrovic sarı kart gördü.
90'Mücadelenin sonuna 3 dakika ilave edildi.


90'Kullanılan serbest vuruşta Mervan'ın doğrudan kaleye gönderdiği top yandan dışarıya gitti.
89'Galatasaray ceza alanına yakın bir noktada sol çaprazda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Sinan, Guido'ya faul yaptı ve karar serbest vuruş.
88'Galatasaray'da Hamit Altıntop'un yerine Sinan Gümüş oyunda.
87'Gençlerbirliği kontra atağında rakibini yere indiren Hakan Balta, sarı kart gördü.
75'Sarı kırmızılı takımda Bruma birazdan oyuna girecek. Top Galatasaray'da... Sarı kırmızılılar gol arıyor...
74'Galatasaray çok hızlı bir kontra atak fırsatı yakaladı ama Emre'nin pasında sağ çaprazda topla buluşan Yasin, kaleye şutunu çekti ama top sol kanattan taca gitti.
73'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına ortasında savunmada Hakan topu karşıladı.
72'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Jean Jacques Gosso, Yasin Öztekin'e faul yaptı ve sarı kart gördü.
71'Sağ kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında Berat'ın son çizgi yakınlarından kale sahasına ortasında Stancu topa çok iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

71'GOL! Bogdan Stancu 1-1

70'Gençerbirliği takımında Nemanja Tomic'in yerine Berat Tosunn oyunda.
69'Stancu'nun doğrudan kaleye göndermek istediği top baraja takıldı. Maçın hakemine itiraz eden Stancu da sarı kart gördü.
63'Geride kalan dakikada iki takım da çok fazla top kaybı yaptı.
62'Galatasaray'da birazdan Yasin Öztekin oyuna girecek.
61'Orta alanda Selçuk'un kaptırdığı top sonrasında Gençlerbirliği hızlı bir atak geliştirdi. Sol kanatta topla buluşan Guido'nun ceza alanındaki Stancu'ya ortasında top herkesi aşıp oyun alanını terk etti.
60'İki takım da geride kalan bölümde 191'er kez başarılı pas yaptılar.
58'Galatasaray çok hızlı bir kontra atak fırsatı yakaladı ama sol kanattan ceza alanına koşu yapan Hamit'e atılan pasta ofsayt bayrağı kalktı.
57'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk'un ceza alanına ortasında Burak'ın kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
56'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Umut, son çizgi yakınlarından ceza alanına orta yaptı ama savunmaya çarpan top kornere gitti.
55'Bu pozisyonda Hakan Balta, bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
54'Sol kanattan hızlı gelişen Gençlerbirliği atağında Guido, İrfan Can ile ver-kaç yapıp ceza alanına girdi ve yerden pasını çevirmek istedi ama top savunmada kaldı.
53'İkinci yarıda tempo yükselebilmiş değil. İki takım da kontrollü bir oyunla ikinci yarıya başladı.
52'Galatasaray karşı atağında Hamit'in sağ kanattan rakip ceza alanına koşu yapan Umut'a pasında araya Petrovic girdi.

D.A.Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında ilk yarıyı Emre Çolak'ın golüyle 1-0 önde tamamladı.
D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45'Son bölümde tempo iyice düşmeye başladı. Mete Kalkavan ilk yarının sonuna uzatma eklemeyecek.
44'Gençlerbirliği oyuncular kendi yarı alanlarında top çeviriyor.
43'Etkili gelişen Galatasaray atağında Burak - Emre paslaşmasından sonra topla buluşan Telles'in kale sahasına ortasında kaleci Ramazan topun sahibi oldu.
42'Sağ kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında ceza alanına yapılan ortada kafa topu mücadelesinde Stancu, Semih'e faul yaptı.
41'Oyunun son bölümlerinde Gençlerbirliği takımı topla daha fazla oynuyor ama Galatasaray savunması bu dakikaya kadar hatasız bir görüntü ortaya koydu.
24'Bir başka Gençlerbirliği atağında Gosso'nun ceza alanına yerden ara pasında Stancu golle burun buruna geleceği anda son anda Semih, topu kontrolüne aldı ve uzaklaştırdı.
23'Gelişen Gençlerbirliğ atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan İrfan Can'ın ceza alanına sol kanattan koşu yapan Tomic'e çok iyi bir pas attı ama Muslera harika bir zamanlamayla topu uçarak kontrolü altına aldı.
22'Galatasaraylı oyuncular rakip yarı alanda baskı yapıyor. Gençlerbirliği bu dakikalarda oyun kurmakta zorlanıyor.
21'Kullanılan taç ataşından sonra topla buluşan Tomic'in ceza alanına ortasında kaleci Muslera yükselip topun sahibi oldu.
20'Sol kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında İrfan'ın Tomic'e pasında Sabri araya girip topu taca gönderdi.
19'Emre Çolak, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 8. maçında 2. golüne imza attı.
18'Gençlerbirliği takımı sağ kanattan köşe vuruşunu kullandı ama savunmanın karşıladığı topla Galatasaray çok ani bir kontra atak fırsatı yakaladı. Olcan, rakip yarı alana girerken pasını sol kanattaki Burak'a verdi. Burak topla birlikte ceza alanına doğru hareketlenirken ceza alanına koşu yapan Emre'ye sağ ayağının dışıyla pasını gönderdi ve Emre ceza alanına girer girmez topu kontrol etmeden tek bir vuruşla kaleci Ramazan'ı mağlup etti.

18'GOL! Emre Çolak

18'Sağ kanattan çok hızlı gelişen Gençlerbirliği atağında İrfan Can, Telles'ten sıyrılıp ceza alanına girdi ama yerden pas vereceği anda Hakan Balta araya girip topu kornere gönderdi.
18'Sarı kırmızılılar sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Emre'nin ceza alanına ortasında savunmada Ahmet ve ardından Tomic topu uzaklaştıran isimler oldu.
17'Galatasaraylı oyuncuları bu pozisyonda maçın hakemine sarı kart göstermesi için yoğun itirazda bulundu ama hakem kartına başvurmadı.
5'Sarı kırmızılıların atağı yine sol kanattan gelişti. Rakip yarı alanının ilk metrelerinde topla buluşan Burak, Doğa'nın darbesine maruz kaldı ve karar serbest vuruş.
4'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk'un ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında yine Selçuk topla buluştu ve ceza alanına bir orta daha yaptı ama yine Gençlerbirlği savunması topu karşıladı.
3'Bu kez gelişen Galatasaray atağında Olcan'ın pasında topla buluşan Telles, sol kanattan son çizgiye kadar indi ve ceza alanına orta yapmak isterken Hakan Aslantaş'ın ayak koyduğu top kornere gitti.
2'Sol kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında Tomic, son çizgiye kadar indi ama Sabri'nin baskısı altında topu oyun alanında tutamadı.
1'Mücadele Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı...

GENÇLERBİRLİĞİ-GALATASARAY

STAT: 19 Mayıs
HAKEM: Mete Kalkavan

SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Ahmet Yılmaz, Ahmet Çalık, İbrahim, Tosic, Petrovic, Doğa, Gosso, Tomic, İrfan, Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz

GALATASARAY: Muslera - Sabri, Semih, Hakan, Telles - Selçuk, Emre - Hamit, Burak, Olcan - Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu



Yorumlar