Asıl bombayı Ali Koç patlattı

Fenerbahçe Olağan Genel Kurul'da Ali Koç fırtınası esti. Koç "bugün olmasa da yarın başkan olacağım" dedi.

İşte Ali Koç'un açıklamaları;

Bir kaç konuya açıklık getirmek istiyorum. Bana olan güveni ve yönetim kuruluna davet etmesi dolayısıyla teşekkür ediyorum. O zamandan bu zamana çok görüşmemiz oldu. İçerde ve dışarda hem destek tam destek kulübümüzün izin verdiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.

"Dava sonuçlanana kadar..."

Geldiğimiz bu durumda başkanımızın dava sonuçlanana kadar başkan olmasından memnunum. 3 Temmuz sürecini yakından yaşayan birisi olarak yöneticiler, basın ve camianın ileri gelenleri en mualifleri bile kenetlendik 'ama ama ama' bu kenetlenmenin daha sıkı olması gerekiyor. Dava henüz bitmedi her şampiyonluk ve sportif başarılarda önemlidir. Aziz başkanın 1. günden beri söylediği şike davası değil başka bir dava demişti ne dediyse gerçekleşti. Temizlenmemiz çok önemli dava sonuçlanana kadar omuz omuza durmalıyız. İçinde bulunduğum durum iç açığı değil gibi duruyor. Rakiplerimiz güçleniyor sıkıntılarını aşıyorlar, Beşiktaş stadını açacak bizimde geleceğin tohumlarını atmalıyız.

"Bugün olmasa da yarın..."

Başkanlık hedefi başkanlık adayı olma bugün olmasada yarın olacak. Zamanının geldiğini başkanımızla konuştuk O zaman ne zaman olur bilemiyorum ama geleceğe yönelik planlar yapacağız. Bizlere ışık tutacak ve bizlerin önünü açacağına inanıyorum. Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon bu kadar kolay olmuyor tabi kimsenin elinden sihirli deynek yok. Bir fiil 6 sene yönetimde gördüm ama bununla beraber bu camia kenetlendiği zaman potansiyeline kavuştuğu zaman yurt içi ve yurt dışında neler yapabileceğini göstermesini istiyorum. Hepimiz aynı gemideyiz saha içi ve saha dışında omuz omuza devam etmemiz gerekiyor. İnşallah en kısa zamanda hep beraber daha güzel günler göreceğiz.



Yorumlar