Artık Galatasaray maçı ile ilgili bugünden itibaren...

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Galatasaray maçı öncesi takımı hakkında son bilgileri verdi.

Ersun Yanal, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan  açıklamasında, ligde kalan haftaların Trabzonspor için çok önemli olduğunu  belirtti.

Hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçında rakiplerinin durumuyla  ilgilenmediklerini vurgulayan Yanal, "Kalan haftalar bizim için çok önemli ve  kayıpsız geçmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Lige verilen arada iyi bir çalışma temposu yakaladıklarına dikkati  çeken Yanal, şunları kaydetti:

"Bugünden itibaren taktiksel çalışmalarla hazır hale gelmeyi  planlıyoruz. Moral olarak iyi durumdayız. Pazar akşamı taraftarlarımıza da çok  ihtiyacımız olacak. Her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz taraftarlarımızın  önünde, iyi bir oyunla Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz. Bundan böyle ligin konumunu ve kendi durumumuzu belirleyecek maçlar oynayacağız. Onlardan ilkine çıkıyoruz. Kendi sahamızda bundan sonra oynayacağımız diğer maçları da düşünecek  olursak Galatasaray maçında yapacağımız iyi bir başlangıç, sonuç kadar önemli."

Yanal, rakiplerinden daha çok ligin sonundaki sıralamadaki yerlerinin  kendilerini ilgilendirdiğini vurgulayarak, "Bu nedenle bu karşılaşma önemli hale  geliyor. Kendi sahamızdaki üstünlüğümüzü devam ettirmek ve ligi en iyi yerde  bitirmek istiyoruz" ifadesini kullandı. 



Yorumlar