"Arena'ya Galatasaray'ı yenmeye gidiyoruz!"

Cumartesi akşamı oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi iki cepheden de iddialı yorumlar gelmeye devam ediyor.

KADLEC İDDİALI KONUŞTU

Fenerbahçe'nin Çek savunma oyuncusu Michael Kadlec,  Spor Toto Süper Lig'de 18 Ekim Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile  yapacakları derbiyle ilgili iddialı konuşarak, "Kazanmaya gidiyoruz" dedi.

Kulüp televizyonu FBTV'ye açıklamalar yapan Çek futbolcu, hem  kendileri hem de Galatasaray için yılın en önemli maçlarından birisi olduğunu  kaydederek, "Derbiler her zaman farklı özellikleri olan, bambaşka geçen  maçlardır. Önemli geçen karşılaşmalardır. Oraya kazanmaya gidiyoruz. Galatasaray  karşısında kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 5. haftasında, Bekir İrtegün'ün kırmızı kart görmesi  nedeniyle ikinci yarısında 10 kişi mücadele ederek 2-1 kazandıkları Torku  Konyaspor maçında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayan Kadlec, "Geçen  hafta son derece iyi bir takım ruhu ortaya koyduk. Büyük takım olduğumuzu  gösterdik. 10 kişiyle kazanmak, zorlu bir karşılaşmadan galip ayrılmak kolay  değildi. Fakat bunu başardık. Bir arada kalarak, birbirimize tutunarak bunu  başardık. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var. Zorlu bir karşılaşma olacak ama bu  maçtan da 3 puanla ayrılmak tek hedefimiz" şeklinde konuştu.



Yorumlar