Arena'da Cimbom'a soğuk duş!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, sahasında İstanbul Başakşehir ile karşılaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadele 2-2 sonuçlandı.

Galatasaray 43. dakikada Selçuk İnan ve 49. dakikada Umut Bulut ile öne geçti. Başakşehir'in gollerini ise 80. dakikada Mehmet Batdal ve 85. dakikada Enver Cenk Şahin kaydetti.   Bu skorun ardından Galatasaray puanını 52 yaptı ve liderlik yolunda yara aldı. Avrupa Kupaları'na katılma yarışı veren Başakşehir ise 40 puana yükseldi.   Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacakken, Başakşehir ise evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.


KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR...

Hakem Bülent Yıldırım müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

85' GOOOL! Ceza sahasının dışından gelen ortaya Visca vurdu. Muslera'dan seken topa Cenk vurdu ve beraberliği sağladı!

83' Bruma soldan önüne gelen topa gelişine sert vurdu fakat top kalecinin kucağında kaldı.

79' GOOOL! Soldan  gelen ortaya kafayı vuran Mehmet Batdal kafayı vurdu ve golü attı!

71' Mahmut'un ceza alanı içinden sağ köşeye etkili vuruşunda son anda Muslera topa uzandı ve topu çelmeyi başardı.

70' Selçuk'un ceza alanına ortasında Chedjou topa yükseldi ama kaleci Volkan topu yumrukladı.

66' Sarı kırmızılı ekipte Yasin Öztekin'in yerine Blerim Dzemaili oyunda.

65' Yasin 2 rakibini geçip ceza sahasının dışından çok sert vurdu fakat top yandan auta gitti.

59' Yasin'in uzak mesafeden kaleye şutunda top kaleyi bulmadı.

56' Sneijder'in ceza alanına ortasında kafalardan seken topa ceza yayında Hamit çok sert vurdu ama top üstten farklı şekilde dışarıya gitti.

49' GOOOL! Olcan'ın soldan verdiği pasa ayak koyan Umut durumu 2-0'a getirdi!   46' Galatasaray'da Sabri yerini Tarık'a bıraktı.   46' TT Arena'da mücadelenin ikinci düdüğü geldi!
45' Karşılaşmada ilk yarı sona erdi. İlk yarı sonucu: Galatasaray 1-0 Başakşehir

43' Galatasaray, Selçuk İnan ile öne geçiyor. Sağ kanattan gelişen atakta Sabri Sarıoğlu ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Selçuk İnan sağ ayağı ile vole vuruşunu yapıyor ve topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.

Goooolll !!!


40' Karşılaşmada kart yağmuru... Hızlı gelişen Galatasaray atağında Bruma orta alanı geçmek isterken rakibi Alparslan Erdem'in müdahalesi ile yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında Alparslan Erdem sarı kart ile cezalandırılıyor.

37' Galatasaray'da Olcan Adın, rakibi Edin Visca'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

26' Karşılaşmanın bu bölümünde yapılan karşılıklı fauller var.

21' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri Sarıoğlu ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Umut Bulut'dan seken top altıpas çizgisi gerisinde Yalçın'a çarpıyor ve kaleci Volkan Babacan'da kalıyor.

17' Ceza sahası sol çaprazı gerisinde topla buluşan Yasin Öztekin pasını ceza yayı sol çaprazına hareketlenen Selçuk İnan'a gönderiyor. Selçuk bu mesafeden doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

11' Karşılaşmada 4 dakikada 3. sarı kart! Ferhat Öztorun, Galatasaray'dan Bruma'ya yaptığı faul sonrası kartı gören oyuncu oldu.   10' Karşılaşmada 2. sarı kart Galatasaray'dan Sneijder'e çıkıyor. Sneijder, Marcio Mossoro'yu faulle durdurduğu için kart gördü.   8' Başakşehir'li Alexandu Epureanu, Umut Bulut'a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.  
5' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk pasını Sabri'ye verdi, Sabri'nin bekletmeden yaptığı ortayı savunma kafa ile karşıladı.

0' Bülent Yıldırm'ın düdüğü ile karşılaşma Galatasaray'ın vuruşuyla başladı...
  Galatasaray'ın ilk 11'i   Muslera, Sabri, Chedjou, Koray, Olcan, Selçuk, Hamit, Bruma, Sneijder, Yasin, Umut   Başakşehir'in ilk 11'i   Volkan, Uğur, Epureanu, Yalçın, Ferhat, Rotman, Mahmut, Visca, Mossoro, Alpaslan, Semih

 

Yorumlar