Galatasaray Van Rhijn ile 3,5 yıllığına anlaştı

Hollanda basını Galatasaray'ın Ajax forması giyen Van rhijn ile 3,5 yıllık anlaşma sağladığını açıkladı.

Ahmet Turna / AjansHaber

Günlerdir Galatasaray'ın transfer gündemini meşgul eden Ricardo Van Rhijn Sarı Kırmızılı formaya günden güne daha da fazla yaklaşıyor. Bugün Hollanda basını da bu transferi manşetine taşıdı. Hollanda'da yayın yapan De Telegraaf gazetesi Ricardo Van Rhijn'in Galatasaray ile 3,5 yıllığına anlaştığını yazdı. Gazete ayrıca Van Rhijn'in Galatasaray'ın Antalya kampına yetişeceğini de ileri sürdü.

DONK ORADA TANNANE DE GELECEK

Transfer sezonu açılmadan Donk'u kadrosuna katan ve ardından birçok oyuncuyu gündemine alan Galatasaray'da Tannane ısrarı da devam ediyor. De Telegraaf gazetesi Hollanda'lı oyuncu Ryan Donk'un kampta olacağını Van Rhijn ve Oussama Tannane'nin de kampa katılacağını yazdı. Galatasaray'ın bu transferleri önümüzdeki hafta içi açıklaması bekleniyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar