Mancini ve Drogba basın toplantısı düzenledi

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve sarı-kırmızılı futbolcu Didier Drogba, Chelsea ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, yarınki maçta uygulayacağı sistemin sorulması üzerine, “Sistem ve kimin oynadığı önemli değil. Yarınki maçta sahaya çıkan 11’in vereceği performans önemli” dedi.

"KAZANIRSAK BEN ÖDERİM"

Mancini, basın mensuplarının, “Mourinho ile yemek yeme fırsatı buldunuz mu?” sorusuna, “Mourinho ile maçtan sonra yemeğe gidebiliriz. Kazanırsak ben öderim” cevabını verdi.

Maçın Drogba için önemli olduğunun hatırlatılması üzerine Mancini, “Drogba ile benim durumum aynı değil. Ben Manchester City’de teknik direktörlük yaptım. Benim için sadece bir maç. Kimsenin kendini kanıtlamasına gerek yok” yorumunda bulundu.

 “ZOR BİR MAÇ OLACAK”

Galatasaraylı yıldız oyuncu Didier Drogba ise, zor bir mücadele olacağını ifade ederek, “Büyük bir maç. Benim için oynamak zor olmayacak. Tanıdık yüzleri gördüğüm için mutluyum. Chelsea’ye karşı oynamak benim için zor olacak ama konsantre olacağım. Eski arkadaşlarımı ve taraftarları görmek çok içten. Profesyonel bir Galatasaray oyuncusuyum. Yarınki maçta en iyi şekilde performans göstereceğim. Oğlum yarın Galatasaray’ı tutacak” dedi.

“GALATASARAY’DA MUTLUYUM”

Sahada en iyi oyunu ortaya koymak istediklerini kaydeden Drogba, "Galatasaray’da mutluyum. Yarın sahaya çıkıp en iyi oyunu oynamaya çalışacağız. Umarım yarın uzun zamandır kazanamadığımız deplasman maçını kazanırız. Beraberlik de yeterli bir sonuç olabilir" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde oynanan süper lig maçında oyundan alınmasına tepki göstermesinin hatırlatılması üzerine Didier Drogba, “Yarın başka bir maç. Bunu unutmamız lazım. Kararlar Mancini’nin” şeklinde konuştu.

Drogba, bir basın mensubunun, “Futbolu bıraktıktan sonra Chelsea’de teknik direktör olmayı ister misin?” sorusuna ise, “Futbol bana çok şey verdi. Futboldan sonra da teknik direktör olarak çalışmak ve buraya gelmek isterim” cevabını verdi.