Yıldırım: Ersun Yanal kulüpten içeri giremez!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün düzenlediği basın toplantısında Ersun Yanal'a kapıların kapalı olduğunu açıkladı.

Taraftarların dün oynanan Mersin İdman Yurdu maçında yaptığı tezahüratlara değinen Aziz Yıldırım, "Dün bağırıyorlar, "Ersun Yanal" diye... Bu organize edildi. Sonucunu da gördük. Akşam bizleri aradılar. Gfb "Biz bağırmadık" diyor, UNIFEB "Biz bağırmadık" diyor. Kim bağırdı o zaman?

'ERSUN YANAL KULÜPTEN İÇERİ GİREMEZ'

Lig Tv'de antrenör yayın yapıyor ve 5-6 ay sonra pazarlanıyor. Şansal Büyüka eski dostumdur ama yanlış yapıyor. Yorumcu oluyorsanız eğitim alacaksınız. Her topa vuran yorumcu olamaz, antrenör olamaz. Eğitimini alacaksınız.

Ben Ersun Yanal ayrıldığından bu yana onunla konuşmadım. Ben başkan olduğum sürece Ersun Yanal bu kulüpten içeri giremez.

ERSUN YANAL "FENERBAHÇE ŞİKE YAPMADI" DİYEMEDİ

Ersun Yanal, buradan Trabzon'a gitti, orada "Fenerbahçe şike yapmadı" diyemedi. Burada söylüyordun. Orada niye söyleyemiyorsun?

Ersun Yanal, 'Fenerbahçe'den ben ayrıldım' diyor. Biz seni gönderdik... Beni konuşturma. Öyle bilgisayardan konuşmakla olmuyor.

Şampiyon olduğumuz sezon fark bir ara 10 puandı, 2 maç kaybettik, 4 puana düştü. Ben o zaman futbolcuları Faruk Ilgaz Tesisleri'nde topladım ve Trabzon'a gittik. Maç yarıda kaldı ve daha sonra yükselişe geçtik. Onun için Ersun Yanal'ı bu tribünlere mikrop gibi koymayın. Bu kulüpte ahlaklı olanlar çalışabilir. "Fenerbahçeliyim" diyorsa, Trabzon'a gitmeyecekti, Galatasaray'la flört etmeyecekti. Böyle saçmalık yok.

5 maç daha var, 5 puan gerideyiz. Tezgah oynanıyor. Galatasaray maçından sonra siyah bir Mercedes Samandıra'ya gidiyor ve oradakilere "Ersun Yanal diye bağırın" diyor.

AZİZ YILDIRIM'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

AHMET ÇAKAR'DAN AZİZ YILDIRIM'A YANIT